ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο Ζάππειο αύριο το μεσημέρι ο Α.Τσίπρας για τον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της προεκλογικής περιόδου

Κατόπιν της παρουσίασης, θα απαντήσει σε περιορισμένο αριθμό ερωτήσεων από τους εκπροσώπους του εγχώριου και ξένου Τύπου

Στο Ζάππειο αύριο το μεσημέρι ο Α.Τσίπρας για τον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της προεκλογικής περιόδου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα παρουσιάσει αύριο Τρίτη στη μία το μεσημέρι, στο Ζάππειο Μέγαρο, την προεκλογική τακτική και τον ευρύτερο σχεδιασμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πορεία προς τις κάλπες.

Κατόπιν της παρουσίασης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα απαντήσει, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, σε περιορισμένο αριθμό ερωτήσεων από τους εκπροσώπους του εγχώριου και ξένου Τύπου, δίνοντας ένα πρώτο στίγμα των πολιτικών πρωτοβουλιών της αξιωματικής αντιπολίτευσης το αμέσως επόμενο διάστημα.

Κύκλοι της Κουμουνδούρου σχολίαζαν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα σαλπίσει «δημοκρατική αντεπίθεση» στο εξής με ορίζοντα τις προσεχείς εθνικές εκλογές, με τον κ. Τσίπρα να αναφέρεται στο διακύβευμα των εκλογών, αλλά και στις προσεχείς του περιοδείες του, στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Κατά πληροφορίες, το δίλημμα που αναμένεται να θέσει ο Αλέξης Τσίπρας είναι «με τη δημοκρατία ή με την εκτροπή;».

Σημειωτέον ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά τον κύκλο των περιοδειών από το Περιστέρι, όπου μεθαύριο Τετάρτη θα μιλήσει στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ακολούθως, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία την ερχόμενη Παρασκευή στην Πάτρα, ενώ τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στο «Ιβανώφειο».

Εκτός, ωστόσο, της αυριανής «ημερήσιας διάταξης» είναι τα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις εθνικές εκλογές, καθώς της δημοσιοποίησής τους θα μεσολαβήσει η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.