ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνάντηση του Κ.Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA στο Μαξίμου

Συζήτησαν για την επίλυση προβλημάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Συνάντηση του Κ.Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA στο Μαξίμου

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε το απόγευμα (24/8) στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, με τους δύο άνδρες να συζητούν τα ανοικτά ζητήματα του ελληνικού αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η πλήρης εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης που αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και οι γενικότερες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, ήταν τα βασικά θέματα συζήτησης στη συνάντηση που είχαν σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο Σλοβένος πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη σταθερή θέση της Ελλάδας κατά της δημιουργίας της περίφημης European Super League, που αποτελεί σχέδιο ορισμένων μεγάλων κλαμπ και ιδιαίτερα για το γεγονός ότι η θέση αυτή εκφράστηκε με κατηγορηματικό τρόπο πριν από λίγες εβδομάδες και ενώπιον του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου εκδικάστηκε η προσφυγή της ESL.

Συζητήθηκαν επίσης οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την UEFA και τη FIFA, για την επίλυσή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά του, στην αρχή της συνάντησης, ο κ. Μητσοτάκης είπε στον κ. Τσέφεριν ότι η Ελλάδα «ξεκάθαρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση» για την αντιμετώπιση ζητημάτων που απασχολούν το ποδόσφαιρο και εξέφρασε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να λύσει «όλα τα εκκρεμή ζητήματα».

Σημείωσε δε με νόημα ότι «στον βαθμό που μπορούμε να παρέμβουμε, σεβόμενοι την ανεξαρτησία της Ομοσπονδίας, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε ότι θα αφήσουμε πίσω μας όλα τα προβλήματα που έχουμε κληρονομήσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε τη στήριξή σας, έχουμε τον σωστό προσανατολισμό και την καθοδήγηση και θα τα καταφέρουμε», προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.