ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η κοροϊδία Μητσοτάκη και των θλιβερών υπουργών του δεν θα περάσει»

«Οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες του Σαββάτου δεν είχαν άλλο σκοπό από το να διασπάσουν το μέτωπο των καλλιτεχνών»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η κοροϊδία Μητσοτάκη και των θλιβερών υπουργών του δεν θα περάσει»

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την 48ωρη απεργία των καλλιτεχνών και τον εμπαιγμό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ζήτημα.

«Οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες του Σαββάτου δεν είχαν άλλο σκοπό από το να διασπάσουν το μέτωπο των καλλιτεχνών», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον αγώνα των καλλιτεχνών όλων των κλάδων.

Αναλυτικά:

«Εδώ και τρεις ημέρες ο κ. Μητσοτάκης έχει υποσχεθεί με προσωπικό του μήνυμα στους καλλιτέχνες ότι θα πάρει πίσω το έκτρωμα του Προεδρικού Διατάγματος που υποβαθμίζει τα πτυχία τους. Αφού επιχείρησε να δημιουργήσει προσδοκίες μετά εξαφανίστηκε, και αυτός και οι υπουργοί του.

Όπως αποδεικνύεται οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες του Σαββάτου δεν είχαν άλλο σκοπό από το να διασπάσουν το μέτωπο των καλλιτεχνών, να αναβάλλουν τη μαζική παραίτηση των καθηγητών της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και να μπλοκάρουν τη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση.

Ο κ. Μητσοτάκης από προχθές – προσωπικά ο ίδιος – συμμετέχει στον εμπαιγμό των καλλιτεχνών που όλο αυτό το διάστημα είχαν αναλάβει η κ. Κεραμέως, ο κ. Βορίδης, η κ. Μενδώνη και ο κ. Γιατρομανωλάκης. Οι άνθρωποι αυτοί το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να λένε ψέματα και να εξυπηρετούν συμφέροντα. Το δίκιο των καλλιτεχνών είναι γι’ αυτούς ψιλά γράμματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όπως έκανε από την πρώτη στιγμή, στέκεται στο πλευρό όλων των καλλιτεχνών όλων των κλάδων που θα λάβουν μέρος στην απεργία της Τετάρτης 1/2 και της Πέμπτης 2/2 και που θα βρίσκονται στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στην Πλατεία Συντάγματος, ώστε να ακουστεί μια ισχυρή φωνή προκειμένου να καταργηθεί το Προεδρικό Διάταγμα και να κοπεί το δούλεμα της κυβέρνησης στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κοροϊδία Μητσοτάκη και των θλιβερών υπουργών του δεν θα περάσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.