ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Νοτοπούλου: «Στον “αέρα” ο τουρισμός – Φόβοι για ένα νέο lockdown»

Κ.Νοτοπούλου: «Στον “αέρα” ο τουρισμός – Φόβοι για ένα νέο lockdown»

Η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου τόνισε ότι ο τουρισμός εκπέμπει sos υπό το φόβο ενός νέου lockdown.

Σε σχετική της ανακοίνωση όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων υπογραμμίζει πως «όταν ο ΠΟΥ έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για την ταχεία επικράτηση της μετάλλαξης Delta ο κ. Μητσοτάκης και τα κυβερνητικά στελέχη εξέπεμπαν αντιφατικά μηνύματα, καταστροφικά και για την δημόσια Υγεία και για την πορεία του τουρισμού.

«Την ώρα που η χώρα ”κοκκινίζει” και πολλοί δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί βρίσκονται ένα βήμα πριν από επιβολή lockdown, τι έχει να πει στο κόσμο του τουρισμού που περιμένει με αγωνία να σώσει τη χρονιά και να επιβιώσει;» διερωτάται η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνοντας: «Αλήθεια, τι εννοούσε ο κ. Θεοχάρης όταν δήλωνε ότι ‘η θωράκιση της Ελλάδας απέναντι στη μετάλλαξη Delta θα γίνει η καλύτερη διαφήμισή της’; Ποια μέτρα έλαβε για να την θωρακίσει; Κανένα».

Όπως επισημαίνει η Κατερίνα Νοτοπούλου αναφερόμενη στην κυβέρνηση «δεν θωράκισε τις δομές των τουριστικών προορισμών, δεν μερίμνησε για δωρεάν τεστ, ενώ απέτυχε στην εμβολιαστική στρατηγική».

«Ο τουρισμός εν μέσω πανδημίας δεν έχει ανάγκη από υπερφίαλες δηλώσεις, δεν φέρνουν αυτές κρατήσεις και έσοδα. Ο τουρισμός στην κρίση απαιτεί ρεαλισμό, σωστά και έγκαιρα μέτρα» είπε ζητώντας «υγειονομική ενίσχυση και όχι κλείσιμο νοσοκομείων, εκτεταμένο testing, επιτάχυνση εμβολιασμών» αλλά και να «ληφθούν επιτέλους μέτρα άμεσης ρευστότητας για τη διάσωση των επιχειρήσεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.