ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Πολάκης: «Έχω σώσει χιλιάδες ανθρώπους – Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα είναι η αρχή της πτώσης της κυβέρνησης»

«Είστε τόσο ψιλικατζήδες, γερολαδάδες, που τον Ιανουάριο το πρόστιμο θα είναι 50 ευρώ»

Π.Πολάκης: «Έχω σώσει χιλιάδες ανθρώπους – Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα είναι η αρχή της πτώσης της κυβέρνησης»

Τα βέλη του προς την κυβέρνηση έστρεψε ο Παύλος Πολάκης για την απόφαση να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους άνω των 60 ετών.

Όπως σημείωσε στην τοποθέτησή του στη Βουλή, η τροπολογία για τα 100 ευρώ πρόστιμο, αποτελεί «σημείο στροφής της πτώσης της κυβέρνησής σας», συμπληρώνοντας πως αποτελεί ομολογία αποτυχίας καθώς υπάρχουν ασθενείς να ψάχνουν κρεβάτι στις ΜΕΘ.

«Τώρα που μιλάμε στις λίστες ΜΕΘ βρίσκονται διασωληνωμένοι και ψάχνουν κρεβάτι ΜΕΘ 136 ασθενείς. Σήμερα εμφανίζουμε το υψηλότερο ποσοστό θανάτων από covid μεταξύ των προηγμένων χωρών της ΕΕ», είπε.

«Όταν με κατηγορούσατε ως ψεκασμένο για τα μονοκλωνικά, τελικά τα φέρατε και είναι λίγα. Τι θα τα κάνουμε, λοταρία;… Όταν έχετε 6.500 υγειονομικούς εκτός συστήματος και αρνείστε να τους επιστρέψετε με 2-3 rapid test ενώ στα νοσοκομεία λιποθυμούν γιατί δεν αντέχουν», συμπλήρωσε ο κ. Πολάκης ρωτώντας τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, «τι θα κάνατε εσείς εάν επί κυβερνήσεώς μας είχαμε 18.000 νεκρούς;».

«Είστε τόσο ψιλικατζήδες, γερολαδάδες, που τον Ιανουάριο το πρόστιμο θα είναι 50 ευρώ», είπε ο κ. Πολάκης, αναφερόμενος στο πρόστιμο που θα επιβάλλεται. «Έχουμε κάνει έναν σκασμό προτάσεις. Από την αραίωση στα σχολεία, τα ΜΜΕ κ.α.», συμπλήρωσε.

Σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων ανέφερε «Με βάση τα επίσημα στοιχεία οι νεκροί πλήρως εμβολιασμένων από την αρχή της πανδημίας έως τις 10 Οκτωβρίου ήταν 147. Από 10 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου οι νεκροί πλήρως εμβολιασμένοι έγιναν 346. Από τους 1.118 θανάτους οι 346 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Για πείτε μου τι ποσοστό είναι οι 346; Αυτό είναι η αποτυχία σας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Θάνος Πλεύρης λέγοντας ότι δεν είναι σωστό το μήνυμα που εκπέμπεται με αυτή την τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη. Η παρέμβαση αυτή προκάλεσε την εκρηκτική αντίδραση του Παύλου Πολάκη ο οποίος μίλησε για καταστροφική διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση. «Δεν θα μας μιλήσετε εσείς για επιστήμη. Έχω σώσει χιλιάδες ανθρώπους εγώ στην ζωή μου. Τι ποσοστό είναι αυτό από τα επίσημα στοιχεία», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.