Σε μπαρ της Κοζάνης ο Αλέξης Τσίπρας (βίντεο)

Σε μπαρ της Κοζάνης ο Αλέξης Τσίπρας (βίντεο)

Δημιουργούμε την δημοκρατική και προοδευτική παράταξη της νέας εποχής” είπε ο Αλέξης Τσίπρας από την Κοζάνη, με το πρόγραμμα να έχει και… ποτό σε μπαρ.

“Θέλουμε να δημιουργήσουμε την δημοκρατική και προοδευτική παράταξη της νέας εποχής”, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από την Δυτική Μακεδονία που είναι “ο τέταρτος σταθμός της “νέου τύπου καμπάνιας για την διεύρυνση και μαζικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ”, όπως την χαρακτήρισε.

Μιλώντας στον σταθμό Flash TV της Δυτικής Μακεδονίας και αναφερόμενος στην καμπάνια του είπε ότι “θα είναι μακρά πορεία προς τον λαό, θα γυρίσω όλη την Ελλάδα και θα κερδίσω και τον χαμένο χρόνο από τα προηγούμενα χρόνια της διακυβέρνησης που δεν μου άφηνε περιθώριο για μεγαλύτερη επαφή με τον κόσμο…Ταυτόχρονα περνάμε το μήνυμα του ανοίγματος του κόμματος στην κοινωνία”.

Αναφερόμενος στην επαφή του με τον κόσμο είπε ότι τον ρωτούν «γιατί άφησε μία τόσο καλή κατάσταση με 37 δισ. μαξιλάρι στην επόμενη κυβέρνηση».

Επίσης, είπε, ρωτούν «πού οδηγείται η δημοκρατία στην χώρα μας σε σχέση και με το τοπίο στην ενημέρωση καθώς όσον αφορά στους σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας δεν υπάρχει σφαιρική και πλουραλιστική ενημέρωση».

Μετά τις… αμιγώς πολιτικές υποχρεώσεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε λίγο χρόνο για χαλαρές στιγμές σε μπαρ της Κοζάνης, γιατί παραπιέστηκε από τις πολλές ερωτήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.