ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Αλέξης Τσίπρας εξήγησε γιατί πήγε στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Ο Αλέξης Τσίπρας εξήγησε γιατί πήγε στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Στον τηλεοπτικό σταθμό Open και την δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη, δίνει συνέντευξη ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Σε μια περίοδο με… έντονη πολιτική δραστηριότητα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για όλα, δύο ημέρες μετά και την παρουσία του στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, στην πορεία για το Πολυτεχνείο, ένα ζήτημα που “σήκωσε” πολιτική… σκόνη.

Το μήνυμα του Πολυτεχνείου εξακολουθεί να είναι επίκαιρο, απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας σε ερώτηση για τη συμμετοχή του στην πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

Υπενθύμισε τη “συγνώμη” που είχε ζητήσει ο Μπιλ Κλίντον για τη δικτατορία, ενώ εξήγησε ότι για λόγους ασφαλείας δεν συμμετείχε στην πορεία ως πρωθυπουργός, ωστόσο κατέθετε στεφάνι στο Πολυτεχνείο.

Χαρακτήρισε, δε, τη φετινή μαζικότερη πορεία και ως μεγάλη αντικυβερνητική διαμαρτυρία, αναφερόμενος στα πρόσφατα γεγονότα της ΑΣΟΕΕ.

Για τα Εξάρχεια, ο κ. Τσίπρας, είπε ότι υπάρχει πρόβλημα γκετοποίησης και διακίνησης ναρκωτικών που αντιμετώπισε η κυβέρνησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον αποδοκίμασε τις καταλήψεις κτιρίων στα Εξάρχεια από αλλοδαπούς και άλλους, ωστόσο χαρακτήρισε επικοινωνιακού χαρακτήρα τις τελευταίες εφόδους της αστυνομίας, συμπληρώνοντας πως γενικά η βαριά εγκληματικότητα έχει αυξηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.