ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο. Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο πρόληψης της ύφεσης»

Ο. Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο πρόληψης της ύφεσης»

Επικριτική απέναντι στην κυβέρνηση εμφανίστηκε η Όλγα Γεροβασίλη καθώς την κατηγόρησε για έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου για την ύφεση που φέρνει ο κορωνοϊό.

«Δεν αρκεί η σχετική επιτυχία των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης. Δεν έχει έως τώρα εμφανιστεί ένα σχέδιο πρόληψης της ύφεσης η οποία έρχεται ούτως ώστε να στηριχθούν οι κρίσιμοι τομείς, οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι. Μάλλον μιλάμε για απουσία πλήρους σχεδίου που θα δράσει σε ανάσχεση, κατά το δυνατόν, της ύφεσης.

Ως εξελίσσεται η επιδημία πέραν του υγειονομικού (το οποίο επίσης περιμένουμε να δούμε γιατί τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη), στο οικονομικό και κοινωνικό κομμάτι, είναι βέβαιο ότι πολλές από τις επιχειρήσεις όταν αρθούν τα μέτρα δεν είναι σε θέση να ανοίξουν καν, ενώ με τους περιορισμούς οι οποίοι θα υπάρχουν όσες ανοίξουν θα υποχρεωθούν να λειτουργήσουν με μειωμένο προσωπικό. Άρα χωρίς στήριξη των επιχειρήσεων εκ των προτέρων με ζεστό χρήμα δεν θα μπορέσουν να κρατηθούν οι θέσεις εργασίας.

Η ύφεση έρχεται η κυβέρνηση την παρατηρεί, δεν δρα προληπτικά. δεν υιοθετεί προτάσεις ή έστω μέρος των προτάσεών μας ως αντιπολίτευσης» ανέφερε σε τηλεοπτικό κανάλι η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, η κ. Γεροβασίλη σημείωσε τα εξής: «Δεν είναι πανάκεια η προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης. H αλήθεια είναι εδώ, η ζωή το ίδιο και καταδεικνύει τα θέματα.

Η επιτυχία της κυβέρνησης στη διαχείριση της κρίσης είναι αποτέλεσμα πολιτικής & μεθοδολογικής ταχυδακτυλουργίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά μας, ως Αξιωματική αντιπολίτευση σταθήκαμε υπεύθυνα με προτάσεις απέναντι στην υγειονομική κρίση. Όμως θέλω να επισημάνω ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να μην υπάρξει ορθή ανάγνωση της μέχρι τώρα διαχείρισης της επιδημίας από την κυβέρνηση και να περιοριστεί σε λιβανίσματα και στήριξη του προφίλ του κ. Μητσοτάκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.