ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Έγγραφο δείχνει μίζα στον Σταύρο Παπασταύρου και αναφέρεται και το όνομα Σαμαρά»

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Έγγραφο δείχνει μίζα στον Σταύρο Παπασταύρου και αναφέρεται και το όνομα Σαμαρά»

Ο ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος έγγραφο με την ένορκη εξέταση άγνωστου μάρτυρα τον Οκτώβριο του 2015, κάνει λόγο για εμπλοκή του ονόματος του Αντώνη Σαμαρά σε δικογραφία για μίζα.

«Έγγραφο που φέρεται να έχει διαβιβαστεί στην προανακριτική επιτροπή, δείχνει μίζα στον Σταύρο Παπασταύρου και αναφέρεται και το όνομα Σαμαρά» τονίζουν, χαρακτηριστικά, κομματικές πηγές από την πλατεία Κουμουνδούρου.

Στο πλαίσιο αυτό, ζητούν να υποβληθεί ερώτημα προς την Εισαγγελία Διαφθοράς για το ποια ακριβώς είναι η συγκεκριμένη υπόθεση, σε ποιο δικονομικό στάδιο βρίσκεται και ποιοι εμπλέκονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπασταύρου ήταν στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, καθώς και επικεφαλής διαπραγματευτής της κυβέρνησης με την τρόικα.

«Την ώρα που ακούμε για μίζα 2,6 εκατομμυρίων σε πρώην πρωθυπουργό της ΝΔ, μέσω στενού του συνεργάτη ο οποίος είναι και στενός συνεργάτης του Μιωνή, η ΝΔ επιχειρεί φθηνό αντιπερισπασμό με παράνομα κατατεθείσα ηχογραφημένη συνομιλία, η γνησιότητα της οποίας δεν ελέγχθηκε καν από καμία δημόσια Αρχή» σχολιάζουν, παράλληλα, από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ηχογραφημένη συνομιλία του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και του βουλευτή Νίκου Παππά για την εμπλοκή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της Novartis.

«Όσοι αντιπερισπασμοί και αν επιχειρηθούν, παραμένει επίμονο το ερώτημα στο οποίο καλείται να δώσει απαντήσεις η ΝΔ: Για ποιο λόγο αναμειγνύεται το όνομα Σαμαρά σε έγγραφο της δικογραφίας» επισημαίνουν χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο κόμματα βρίσκονται στα «μαχαίρια» μετά τις αποκαλύψεις του κ. Μιώνη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο κ. Παππάς τού εκμυστηρεύτηκε ότι «κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά» από τη δικαιοσύνη, υπαινισσόμενος τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Παπαγγελόπουλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Παππάς, πάντως, έκανε λόγο για «γελοίο αντιπερισπασμό», «πλαστογράφηση της πραγματικότητας» και «κατασκευασμένες συνομιλίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.