ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο Π.Πολάκης περνάει στην «αντεπίθεση»: «Αρκετά και ως εδώ με την θολοκουλτούρα» (φωτο)

Ο Π.Πολάκης περνάει στην «αντεπίθεση»: «Αρκετά και ως εδώ με την θολοκουλτούρα» (φωτο)

Συνεχίζεται ο «εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των «προεδρικών» και των «53+» αλλά και όσων συντάσσονται μαζί τους, με τον Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται μέχρι στιγμής στη μέση να προσπαθεί να ισορροπήσει μη θέλοντας στον δρόμο προς το 3ο συνέδριο να γενικευθεί η σύγκρουση.

Σειρά πήρε σήμερα ο Παύλος Πολάκης , ο οποίος ανεβάζοντας το κείμενο «Ας συνεννοηθούμε λοιπόν καλύτερα… έστω και δημοσίως !», που υπογράφουν οι Μάρκος Χατζησάβας και Χαράλμαπος Λυμπεράς και αναρτήθηκε από τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε στο κείμενο υπεράσπισης του Ευκλείδη Τσακαλώτου από τους «53+».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και πόσα άλλα μπορεί να πει κανείς που τα έζησε από μέσα …..αλλά είπαμε ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ…. και στο συνέδριο θα πάρουμε ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ…δεν θα ανακυκλώσουμε τη ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!!! Αρκετά και ΩΣ ΕΔΩ !!», γράφει ο Παύλος Πολάκης στο κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.