ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κ.Ζουράρις: «Η επέκταση στο Ιόνιο είναι “μια τρύπα στο νερό” γιατί υπάρχει το casus belli»

Κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κ.Ζουράρις: «Η επέκταση στο Ιόνιο είναι “μια τρύπα στο νερό” γιατί υπάρχει το casus belli»

Ο Κώστας Ζουράρις συνεχίζει να πηγαίνει κόντρα στην θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο, κίνηση την οποία χαρακτήρισε ως «μια τρύπα στο νερό».

Κόντρα στην επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Ζουράρις που άλλαξε το «παρών» σε «όχι» επέμεινε ότι η επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στο Ιόνιο είναι μια «τρύπα στο νερό» αν δεν αποσύρει από το τραπέζι η Τουρκία την απειλή πολέμου (casus belli).

Από το βήμα της Βουλης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «αυτή τη στιγμή το πρόβλημα δεν είναι τόσο η επέκταση στα μίλια στο Ιόνιο αλλά το casus belli. Μέσα στη συζήτηση των υδάτων ουσιαστικά έχουμε ενσωματώσει και εσωτερικεύσει την ήττα μας από την Τουρκία».

Συμπλήρωσε ακόμη, πως «ο κ. Αποστολίδης πρέπει να πάει εκεί και να πει ότι η μόνη προκειμένη προ πάσης άλλης συζήτησης ώστε να είναι πρόταση συζητήσεως αποδεικτική να αποσύρετε αμέσως το αιτία πολέμου. Αν δεν το κάνουν σημαίνει ότι έχουμε αποδεχθεί την ήττα μας και η επέκταση στα ύδατα του Ιονίου είναι μια μαύρη τρύπα στο νερό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.