ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Α.Τσίπρας: «Το καθεστώς θέλει να μην πάνε οι νέοι στην κάλπη»

«Η ψήφος είναι το δικό σας όπλο» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους νέους

Α.Τσίπρας: «Το καθεστώς θέλει να μην πάνε οι νέοι στην κάλπη»

Να ασκήσουν οι νέοι το εκλογικό τους δικαίωμα ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Twitter στην οποία επισημαίνει επίσης ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδιώκει να τους παραπλανήσει με το επιχείρημα ότι όλοι το ίδιο είναι.

Η ψήφος είναι το δικό σας όπλο αναφέρει επίσης ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη στοχοποίησε τη νέα γενιά την περίοδο της διακυβέρνησής της.

«Το καθεστώς θέλει να μην πάτε οι νέοι στην κάλπη. Δεν προσπαθούν να σας πείσουν ότι αυτοί είναι καλοί, αλλά ότι «όλοι το ίδιο είναι». Η ψήφος είναι το δικό σας όπλο. Μην τη χαρίσετε, και θυμηθείτε ότι το πιο αποφασιστικό χτύπημα στο καθεστώς Μητσοτάκη που σας στοχοποίησε 4 χρόνια τώρα είναι αυτό που θα το πονέσει: Η ήττα του στις εκλογές, δηλαδή η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε την ανάρτησή του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.