ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ε.Ακρίτα: «Ο Α.Τσίπρας θα βγει πιο δυνατός από ποτέ μετά την ήττα – Θα τον στηρίξουμε»

«Σε μια εκλογική πανωλεθρία, όλοι έχουν ευθύνες»

Ε.Ακρίτα: «Ο Α.Τσίπρας θα βγει πιο δυνατός από ποτέ μετά την ήττα – Θα τον στηρίξουμε»

Η Έλενα Ακρίτα στέκεται στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρας μετά τη χθεσινή συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Μαΐου. 

«Ήττα. Βαριά. Έγιναν λάθη. Θα τα συζητήσουμε, θα τα αναλύσουμε, θα τα διορθώσουμε. Και θα το κάνουμε σήμερα. Τώρα. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βγει πιο δυνατός και πιο ώριμος μετά τη συντριβή, αν δε μάθει από τα λάθη του, τότε κανένας αγώνας δεν έχει νόημα. Ή μήπως έχει; Μήπως έχει τώρα, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά;» γράφει η συγγραφέας και σεναριογράφος που εκλέχθηκε.

Μάλιστα κατηγόρησε τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης που επιτέθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ: «Η στρατηγική των υπολοίπων κομμάτων που – αντί να επιτεθούν στην κυβερνηση – πολέμησαν στην αντιπολίτευση, απέδωσε καρπούς. Ο εχθρός δεν ήταν η Δεξιά, ο εχθρός ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Μένει να δούμε αν η επόμενη θητεία Μητσοτάκη δικαιώσει την προεκλογική αυτή επιλογή τους».

«Σε μια εκλογική πανωλεθρία, όλοι έχουν ευθύνες»

Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα η Ακρίτα αναφέρει ότι έγιναν λάθη, ωστόσο δεν είναι τυχαίο που τον πολέμησαν τόσο έντονα: «Σε μια εκλογική πανωλεθρία, όλοι έχουν ευθύνες. Και ο αρχηγος, και το επιτελείο και τα στελέχη. Από κει και πέρα όμως, δεν είναι τυχαίο που οι πολέμιοι του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν λυσσάξει να παραιτηθεί ο Τσίπρας. Να φύγει, να σβησει, να εξαφανιστεί απο τον χάρτη. Γιατί αυτό τους συμφερει. Να μην τον έχουν απέναντι τους, να κυβερνούν όπως γουστάρουν, να μην τους αντιμετωπίζει με βλέμμα καθαρό στη Βουλή, να μην τους κρίνει, να μην τους επικρίνει. Κι η Αριστερά να επιστρέψει στο 3% : μέλι στο ψωμάκι τους» αναφέρει και προσθέτει:

«Θα είμαστε δίπλα στον λαό»

«Δεν θα παίξουμε τα παιχνιδάκια τους. Ο Αλέξης Τσιπρας είναι ένας διεθνως αναγνωρισμένος ηγέτης της Αριστεράς, ένας έντιμος και καθαρός πολιτικός, ένας ιδεολόγος που κατόρθωσε για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας να φέρει την Αριστερα στην εξουσία. Γράφουν μερικοί φίλοι, απογοητευμένοι από την ήττα, πως όταν, σε λίγο καιρό, αυτός ο λαός απελπισμένος απο τις νέες αυθαιρεσίες της ΝΔ χρειαστεί βοήθεια, εμείς δεν θα είμαστε δίπλα του. Λάθος. Θα είμαστε δίπλα του. Πάντα θα είμαστε δίπλα του. Με το ‘κουτσουρεμενο’ ποσοστό μας, με μια συντριβή στις αποσκευές μας, πάντα θα είμαστε δίπλα του» γράφει μεταξύ άλλων και προσθέτει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα βγει πιο δυνατός από ποτέ μετά την ήττα. Και θα την ξαναφέρει την Αριστερά στην εξουσία. Και δίπλα του θα σταθούμε όλοι εμείς. Θα τον στηρίξουμε και θα πορευτούμε στο πλευρό του. Γιατί το θέμα δεν είναι να γονατίσεις. Το θέμα είναι να καταλάβεις γιατί γονάτισες. Και να σηκωθείς ξανά. Και να συνεχίσεις τον δρόμο σου. #Με_τον_Αλέξη. Εννοείται αυτό. Ανασυγκρότηση κι αγώνας. Καλή δύναμη» καταλήγει η Έλενα Ακρίτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.