ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Ραγκούσης: «Θα ήταν στα όρια της πολιτικής αυτοκτονίας να πούμε όχι στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών»

«Ένας από τους λόγος που υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να δίνει μάχη για τα δικαιώματα», ανέφερε

Γ.Ραγκούσης: «Θα ήταν στα όρια της πολιτικής αυτοκτονίας να πούμε όχι στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών»

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης ανέφερε σήμερα ότι «θα ήταν στα όρια της πολιτικής αυτοκτονίας και απόλυτη έκθεση απέναντι στον ελληνικό λαό να μην ψηφίζαμε το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών».

Σημείωσε ότι η ρύθμιση «έχει να κάνει με το τέλος των διακρίσεων».

«Ένας από τους λόγος που υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να δίνει μάχη για τα δικαιώματα» ανέφερε ο ίδιος.

Σε ερώτηση γιατί μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης για θέμα κομματικής πειθαρχίας απάντησε: «Κάτι ήξερε ο πρόεδρος για να μιλήσει για πειθαρχία. Δεν σχολιάζω τι είπε η κ. Αυγέρη, με ενδιαφέρει τι λέει ο πρόεδρος».

Πρόσθεσε ότι το θέμα είναι αδιαπραγμάτευτο και δεν μπορεί να συνοδευτεί από τη δυνατότητα βουλευτή να διαφοροποιηθεί.

«Θα είναι στο τέλος της ημέρας περισσότερο συντηρητικός από τον κ. Μητσοτάκη και θα φοβάται το πολιτικό κόστος περισσότερο από τον αρχηγό της ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατέληξε λέγοντας ότι θ δούμε το νομοσχέδιο, μέχρι τώρα μιλάμε με βάση έχει πει ο Κ.Μητσοτάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.