ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά δέσμευση από τη ΝΔ για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη

«Αν έχουν την ευγενή καλοσύνη και πιστεύουν αυτά που λένε, να κάνουν την κατάθεση της πρότασης» λέει η εκπρόσωπος Τύπου

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά δέσμευση από τη ΝΔ για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ λίγες ώρες μετά την ομιλία του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, ζητά με ανάρτησή της δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας ότι «θα ψηφίσει τη συγκρότηση προανακριτικης Επιτροπής για τα Τέμπη» προκειμένου να ενεργοποιηθεί το άρθρο του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών.

«Θα κατατεθεί, θα δούμε αν υπάρχουν νεώτερα στοιχεία – γιατί έχουν ήδη κατατεθεί δύο προτάσεις για σύσταση προκαταρκτικής που απέρριψε η Βουλή. Αν έχουν την ευγενή καλοσύνη και πιστεύουν αυτά που λένε, να κάνουν την κατάθεση της πρότασης, να δούμε τα νεώτερα στοιχεία και να τα αξιολογήσουμε» απάντησε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ.

Η ανάρτηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Το κείμενο της ανάρτησης της Βούλας Κεχαγιά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί να δεσμευτεί η ΝΔ ότι θα ψηφίσει τη συγκρότηση προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη μιας η δυο συνεδριάσεων προκειμένου να ενεργοποιηθεί άμεσα το άρθρο 86 του Συντάγματος και να οδηγηθεί ο κ. Καραμανλής και όσα πολιτικά πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση στην τακτική δικαιοσύνη ώστε να δικαστούν με βάση τις μηνύσεις των συγγενών των θυμάτων;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.