ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Τσαπανίδου: «Δεν παραιτήθηκα έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου»

«Δεν έπρεπε να εκδοθεί... silver alert για μένα», σχολίασε

Π.Τσαπανίδου: «Δεν παραιτήθηκα έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου»

Στα περί παραίτησής της από την θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ήττα του κόμματος στις εκλογές, αναφέρθηκε σε σημερινή της τηλεοπτική συνέντευξη, η Πόπη Τσαπανίδου.

«Δεν έθεσα καμία παραίτηση στη διάθεση του προέδρου. Στην πρώτη συνάντηση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα όμως, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου, αλλά δεν ήταν θέμα παραίτησης», ξεκαθάρισε μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Δεν έπρεπε να εκδοθεί… silver alert για μένα», σχολίασε.

Η Πόπη Τσαπανίδου, αναφέρθηκε στη συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «μια οδυνηρή ήττα που μας πίκρανε», αφού «δεν περιμέναμε τέτοιο αποτέλεσμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.