ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Π.Τσαπανίδου: «Ο Ν.Παππάς έκανε το καθήκον του, οργάνωσε το τηλεοπτικό τοπίο και έφερε χρήματα στα δημόσια ταμεία»

«Συνήθως στα Ειδικά Δικαστήρια πηγαίνουν άνθρωποι που έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα, που έχουν πάρει μίζες…»

Π.Τσαπανίδου: «Ο Ν.Παππάς έκανε το καθήκον του, οργάνωσε το τηλεοπτικό τοπίο και έφερε χρήματα στα δημόσια ταμεία»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου τόνισε ότι «ο Νίκος Παππάς έκανε ακριβώς το καθήκον του. Οργάνωσε το τηλεοπτικό τοπίο και έφερε χρήματα στα δημόσια ταμεία».

«Μέχρι τότε δεν υπήρχε πλαίσιο, όροι και προϋποθέσεις στο τηλεοπτικό τοπίο, αυτό έκανε ο Νίκος Παππάς, ενώ έφερε και χρήματα στο Δημόσιο και διασφαλίστηκαν θέσεις εργασίας. Συνήθως στα Ειδικά Δικαστήρια πηγαίνουν άνθρωποι που έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα, που έχουν πάρει μίζες…».

«Με τον κ. Παππά έγινε το ακριβώς αντίθετο, δεν πήρε χρήματα, αντίθετα έφερε χρήματα με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Αυτοί που έχουν κανάλια πλήρωσαν για τις συχνότητες, κάτι που δεν έκαναν ποτέ στο παρελθόν», σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου.

«Για την υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες, υπάρχει ήδη η απόφαση της τακτικής δικαιοσύνης για τον κ. Κρέτσο, που έκρινε ότι όλα έγιναν κανονικά και δεν υπήρξε απολύτως καμία παρατυπία. Υπάρχει επίσης η εισαγγελική πρόταση στο Ειδικό Δικαστήριο που αποδομεί πλήρως το κατηγορητήριο», πρόσθεσε.

«Η απόφαση αυτή αφορά ένα πλημμέλημα για παράβαση καθήκοντος, για έναν άνθρωπο που έκανε το καθήκον του. Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι σεβαστές, έχουμε όμως δικαίωμα να τις κρίνουμε», είπε η Πόπη Τσαπανίδου.

«Πρόκειται, άλλωστε, για ένα κατηγορητήριο πολιτικό, ένα κατηγορητήριο που το έστησε η κυβερνητική πλειοψηφία της ΝΔ στη Βουλή», υπογράμμισε.

Απαντώντας στην κριτική της κυβέρνησης, επανέλαβε: «ο κ. Μητσοτάκης μάλλον κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι Μητσοτάκης για να τον “κρατάει” κάποιος». «Ο Νίκος Παππάς θα κατέβει στις εκλογές και θα κριθεί από την κοινωνία», ανέφερε.

«Από την άλλη, παρακολουθούμε συνεχώς αποκαλύψεις για ανθρώπους της ΝΔ, βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης, για διασπάθιση δημόσιου χρήματος, βλέπουμε απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ.Βλέπουμε τους Πάτσηδες, τον κ. Χειμάρα, την κ. Νικολάου», τόνισε.

«Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, η μόνη ‘σακούλα’ που υπήρξε είναι τα 37 δισ., το μαξιλάρι που δημιούργησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, πάνω στο οποίο στηρίχτηκε η χώρα για να πάει παρακάτω», είπε χαρακτηριστικά.

«Εμείς βλέπουμε σήμερα πώς περνά ο κόσμος, τις τεράστιες κοινωνικές ανισότητες που έχουν δημιουργηθεί. Βλέπουμε ότι τα ευάλωτα νοικοκυριά είναι αφημένα στην τύχη τους, ότι η μεσαία τάξη καθημερινά χάνει το εισόδημά της, ότι οι πολίτες δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα. Υπάρχει μια μεγάλη δυσαρέσκεια και πιστεύουμε ότι αυτή θα εκφραστεί στις εκλογές», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση θα είμαστε πρώτοι και θα μπορέσουμε να σχηματίσουμε μια προοδευτική κυβέρνηση, πηγαίνοντας τη χώρα στην επόμενη μέρα με πολιτική αλλαγή», κατέληξε η Πόπη Τσαπανίδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.