ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Με πρωτοβουλία του Σ.Κασσελάκη η συνάντηση με τον Κ.Μητσοτάκη

«Παρόμοια πρόσκληση απευθύνθηκε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στο ΚΚΕ»

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Με πρωτοβουλία του Σ.Κασσελάκη η συνάντηση με τον Κ.Μητσοτάκη

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, ανέλαβε τη θεσμική πρωτοβουλία συνάντησης με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρουν πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10πμ στη Βουλή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, παρόμοια θεσμική πρόσκληση απευθύνθηκε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στο ΚΚΕ.

Την συνάντηση Μητσοτάκη – Κασσελάκη ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι στο briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα, ο κ.Μαρινάκης, είπε: «Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στις 10:00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, ενώ στις 11:00 θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητας τους και λοιπές διατάξεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.