
Σε πρωτοφανείς δηλώσεις προχώρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, που στην προσπάθειά του να στηρίξει τα στοιχεία της έκθεσης των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα για την Ελευθερία του Τύπου, χαρακτήρισε δευτερεύον ζήτημα το γεγονός ότι τα κατεχόμενα αποκαλούνται «Βόρεια Κύπρος».
Ο κ. Κούλογλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 107.7, ρωτήθηκε για την αξιοπιστία μιας έκθεσης που αποκαλεί τα κατεχόμενα ως «Βόρεια Κύπρο». «Εσείς πως θα τη λέγατε; απάντησε ο ευρωβουλευτής, προσθέτοντας: «Πώς νομίζετε ότι αποκαλούνται τα κατεχόμενα»;
Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε πόσο αξιόπιστη είναι μια ΜΚΟ που ανακαλύπτει ένα κράτος που δεν υπάρχει, ο κ. Κούλογλου απάντησε: «Ο ηλίθιος αντί να κοιτάει το φεγγάρι κοιτάει το δάχτυλο», ενώ υποστήριξε ότι το ζήτημα είναι δευτερεύον.
«Δεν σας ενόχλησε δηλαδή;» ξαναρώτησε ο δημοσιογράφος για να πάρει την απάντηση του ευρωβουλευτή: «Αυτό είναι προπέτασμα καπνού…τι θέλατε να γράφει;».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.