ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ από το iefimerida καταγγέλλει ο Ν.Φίλης – «Περιμένω να αποσύρουν το φαντασιόπληκτο άρθρο»

«Θέλουν να μας εμφανίσουν ότι τρωγώμαστε ενόψει της δεύτερης κάλπης»

Προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ από το iefimerida καταγγέλλει ο Ν.Φίλης – «Περιμένω να αποσύρουν το φαντασιόπληκτο άρθρο»

Ο Νίκος Φίλης καταγγέλλει προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αναφορικά με ανυπόστατο δημοσίευμα του iefimerida.gr σχετικά με δήθεν συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα και στιχομυθία που δεν υπήρξε ποτέ.

Σύμφωνα με την εν λόγω φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα ο Νίκος Φίλης μετά το εκλογικό αποτέλεσμα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δήλωσε δήθεν προς τον Αλ. Τσίπρα ότι «αυτό το ποτήρι, Αλέξη, θα το πιείς μέχρι τέλους». Ωστόσο, ο κ. Φίλης με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook τονίζει αναφερόμενος στον Αλ. Τσίπρα ότι η «δεν του μίλησα καν και δεν διατύπωσα τίποτα παρόμοιο ή συναφές στον ίδιο ή σε τρίτο».

Πρόκειται για «ψευδέστατο και φαντασιόπληκτο άρθρο, που στοχεύει κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα και εμένα προσωπικά», σημειώνει ο Ν. Φίλης προσθέτοντας ότι «θέλουν να μας εμφανίσουν ότι τρωγώμαστε ενόψει της δεύτερης κάλπης. Θέλουν να καταπιούν το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τους υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τη μάχη των εκλογών πιο ενωμένοι και αποφασισμένοι από ποτέ»

Το δημοσίευμα αποτελεί, σύμφωνα με τον Ν. Φίλη, «δείγμα πώς θα δώσουν τη μάχη ο Μητσοτάκης και οι συνδαιτυμόνες του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το iefimerida δεν κατέβασε το δημοσίευμα, αλλά αφαίρεσε μόνο τη φράση σε εισαγωγικά που δήθεν είπε ο Νίκος Φίλης. Κατά τα άλλα το δημοσίευμα παραμένει αυτούσιο, χωρίς φυσικά η ιστοσελίδα να ζητήσει συγγνώμη.

«Με τις δικές μας διαδικασίες, θα αποτιμήσουμε τα αίτια και τις επιπτώσεις της αναπάντεχης εκλογικής ήττας και θα προχωρήσουμε» τονίζει ο πρώην υπουργός Παιδείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.