ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σ.Κασσελάκης: Δεν έγινε στα Χάμπτονς ο γάμος του με τον Τάιλερ – Όσα αποκάλυψε από τη Νέα Υόρκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ την ενορία του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια

Σ.Κασσελάκης: Δεν έγινε στα Χάμπτονς ο γάμος του με τον Τάιλερ – Όσα αποκάλυψε από τη Νέα Υόρκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη αποκάλυψε ότι ο γάμος του με τον Τάιλερ Μακμπέθ δεν έγινε στα Χάμπτονς, λέγοντας μάλιστα ότι «δεν του αρέσουν καθόλου».

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ την ενορία του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια χθες Παρασκευή (20.10.2023) το μεσημέρι, εκεί όπου συνάντησε τους ιερείς αλλά και άλλα μέλη της κοινότητας της ελληνικής… παροικίας της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με το ekirikas.gr, εκεί που ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι ο γάμος του με τον Τάιλερ Μακμπέθ έγινε στο Μπρούκλιν και όχι στα Χάμπτονς.

«Δεν παντρεύτηκα στα Χάμπτονς. Αυτά είναι fake news. Στο Μπρούκλιν παντρεύτηκα, στο Γραφείο του Δημοτικού Επιτρόπου. Η αλήθεια είναι ότι τα Χάμπτονς δεν μου αρέσουν καθόλου», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το κερί που άναψε στον Άγιο Δημήτριο της Αστόριας, πήγε και στο σχολείο, εκεί όπου ξεναγήθηκε στον χώρο όπως και στο κλειστό γυμναστήριο, παίζοντας μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Μάλιστα, είπε πως είναι Παναθηναϊκός αλλά σέβεται τους φιλάθλους όλων των ομάδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.