ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Κασσελάκης: «Εξωτερική πολιτική δεν κάνεις με λιχουδιές στον Πίνατ και με υποκλίσεις στον Ρ.Τ.Ερντογάν»

«Εξαιρετική η σχέση μου με τον Αλέξη Τσίπρα»

Σ.Κασσελάκης: «Εξωτερική πολιτική δεν κάνεις με λιχουδιές στον Πίνατ και με υποκλίσεις στον Ρ.Τ.Ερντογάν»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ, στην οποία αναφέρθηκε στην οπαδική βία, στη συνάντηση του Κ.Μητσοτάκη με τον Ρ.Τ.Ερντογάν, αλλά και στον Α.Τσίπρα. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στα ερωτήματα για την οπαδική βία λέγοντας πως «η κυβέρνηση υιοθέτησε τα δικά μας μέτρα, τα οποία ανακοίνωσα μάλιστα το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή και τα οποία τα παρουσίασα και χτες το πρωί με video». Τονίζει μάλιστα, ερωτώμενος σχετικά, πως «οι ιδιοκτήτες των Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών δουλεύουν μέσα σε νομικό πλαίσιο. Ποιος το καθορίζει αυτό; Η κυβέρνηση. Νομίζω ότι αυτό απαντά την ερώτησή σας».

Στη συνέντευξη του ο Στέφανος Κασσελάκης σημειώνει για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις πως «η άποψή μου είναι ότι εξωτερική πολιτική δεν κάνεις με λιχουδιές στον Πίνατ και με υποκλίσεις στον Ερντογάν». Απαντώντας σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει πως έχει πει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πως «καλό θα ήταν και ο κ. Ανδρουλάκης να έκανε μήνυση εναντίον του κ. Μητσοτάκη και των Διοικητών της ΕΥΠ από τη στιγμή που ξέρει ότι τον παρακολουθούσαν. Να μάθουμε και από εκεί τι γίνεται».

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά πως «η σχέση μου με τον Αλέξη είναι εξαιρετική. Η βάση του Κόμματος προφανώς τον αγαπάει πολύ βαθιά, είναι μεγάλη μου τιμή που τον έχω διαδεχτεί, είναι μεγάλη μου τιμή που έτρεξα δίπλα του στα ενδιάμεσα των δύο εκλογών και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκεί που είναι ο Αλέξης Τσίπρας», ενώ τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κυβερνητικό Κόμμα το οποίο μπορεί να διοικήσει τη χώρα με καθαρά χέρια.

Σε ότι αφορά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για ένα οικονομικό μέτρο που θα έκανε τη διαφορά ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά πως «το ένα οικονομικό μέτρο είναι η κατάργηση της προκαταβολής φόρου εισοδήματος στις επιχειρήσεις. Πιστεύω αυτό θα προκαλέσει τεράστια ένεση ρευστότητας στην οικονομία και επίσης μπορεί και να λύσει κι ένα μεγάλο κομμάτι της φοροδιαφυγής.

Επειδή θα μπορέσει επιτέλους κάποιος να πληρώνει βάσει των αποτελεσμάτων του και όχι βάσει ενός θεωρητικού κέρδους». Επιπλέον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «η κυβέρνηση μπερδεύει το επιχειρείν, με το επιτυχείν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Αλλά το πιο δομικό ζήτημα, το οποίο θα πρέπει να αλλάξουμε, είναι ξεκάθαρα στο θέμα της Δικαιοσύνης»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.