ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Κασσελάκης στο Instagram: Δεν θα καλέσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον γάμο μου

«Δεν κρυώνω με το κοντομάνικο, πήγα Λύκειο στη Βοστόνη»

Σ.Κασσελάκης στο Instagram: Δεν θα καλέσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον γάμο μου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, όντας αποκλεισμένος στην Αστυπάλαια λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, απάντησε σε ερωτήσεις φίλων του στο Instagram και αναφέρθηκε και στον επερχόμενο γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Μεταξύ άλλων, οι ακόλουθοί του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης τον ρώτησαν αν κρυώνει με το κοντομάνικο και τότε ο Σ.Κασσελάκης απάντησε:

«Όχι βέβαια, πήγα λύκειο βόρεια της Βοστώνης. Εκεί να δεις, τι -20 βαθμούς τράβηξα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι δε θα μπορούσε ποτέ να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ ενώ σε ερώτηση που του έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για το αν θα καλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γάμο του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

«Δεν θα καλέσω τον πρωθυπουργό»…

Αιτιολογώντας την απάντησή του, ο Στέφανος Κασσελάκης διευκρίνισε: «Επειδή ο γάμος είναι μόνο για στενούς φίλους και συγγενείς αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι, όταν πάει ο πρωθυπουργός σε έναν γάμο ομόφυλου ζευγαριού θα απαντήσει για τον βουλευτή Δράμας που δεν αποπέμπει, που με λέει «αρσενικό ή θηλυκό»; Θα απαντήσει για το 1/3 της κοινοβουλευτικής του ομάδας που απείχε»;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα το πρωί, σε σύνδεση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, είπε μεταξύ άλλων πως έκανε καλά που κράτησε εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ τον Δημήτρη Παπανώτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.