ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Σ.Κασσελάκης – Θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τους βουλευτές του κόμματος

Θα επιλέξει να ακολουθήσει ενωτική πορεία έχοντας το βλέμμα στις κάλπες, ζητώντας την μέγιστη δυνατή συστράτευση όλων

Στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Σ.Κασσελάκης – Θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τους βουλευτές του κόμματος

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης θα συναντηθεί σήμερα για πρώτη φορά με τους βουλευτές του κόμματος του, προκειμένου να τους γνωρίσει και να δώσει το στίγμα και την κατεύθυνση για την επόμενη ημέρα στο κόμμα.

Τα βλέμματα πάντως είναι ήδη στραμμένα στα στελέχη της Ομπρέλα τα οποία έχουν επικρίνει φανερά και με έμφαση τον Στέφανο Κασσελάκη. Για την ώρα όλοι κρατούν στάση αναμονής, αρχικά να ακούσουν όσα θα πει στην ΚΟ ο νέος πρόεδρος, αλλά και να περάσουν οι δύο εβδομάδες των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να κατέβει ενωμένος στις κάλπες. Αυτό έδειξε και η απόφαση Κασσελάκη-Φίλη για ανακωχή των εσωκομματικών αναταράξεων λόγω εκλογών.

Σημειώνεται πως από την πλευρά του ο Σ.Κασσελάκης θα επιλέξει να ακολουθήσει ενωτική πορεία έχοντας το βλέμμα στις κάλπες είναι μπροστά, ζητώντας την μέγιστη δυνατή συστράτευση όλων. Παράλληλα με ενδιαφέρον αναμένονται οι ανακοινώσεις για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τομεάρχες, καθώς και τα στελέχη που θα επωμισθούν ρόλους στην κοινοβουλευτική ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.