Συνεδριάζει σήμερα στο Αιγάλεω η νέα Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Πρόκειται για την «Ομάδα Κρούσης» με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία φιλοδοξεί να σηματοδοτεί το νέο του ξεκίνημα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Συνεδριάζει σήμερα στο Αιγάλεω η νέα Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει σήμερα για πρώτη φορά η νέα Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, στη μία και μισή στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω.

Πρόκειται για την «Ομάδα Κρούσης» με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία φιλοδοξεί να σηματοδοτεί το νέο του ξεκίνημα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, σύμφωνα με κομματικές πηγές, ενώ η σύνθεση της μαρτυρά την προσπάθεια της Κουμουνδούρου να διευρύνει τους κοινωνικούς της ορίζοντες και να αφουγκραστεί όσο το δυνατόν περισσότερες επαγγελματικές ομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι στην νέα Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μετέχουν οι:

Ράνια Σβιγκου

Πόπη Τσαπανίδου

Αλέξης Χαρίτσης

Κατερίνα Νοτοπουλου

Ράνια Θρασκιά

Κώστας Ζαχαριάδης

Διάνα Βουτυράκου

Νικόλας Φαραντούρης

Διονύσης Τεμπονέρας

Ευάγγελος Αποστολάκης

Γρήγορης Θεοδωράκης

Χάρης Μαμουλάκης

Έφη Αχτσιόγλου

Αθηνά Λινού

Δημήτρης Λυριτσής

Τζένη Λειβαδαρου

Κινυούα Μάινα Νικόδημος

Μακρίνα- Βιόλα Κώστη

Γιώργος Χουλιαράκης

Γιώργος Καραμέρος

Κύκλος συνομιλητών

Με τον ίδιο στόχο, αυτόν της επεξεργασίας των τάσεων της κοινής γνώμης, αλλά και της εκπόνησης νέας στρατηγικής ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου φέρεται να διευρύνει τις τελευταίες ημέρες τον κύκλο των συνομιλητών του και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάμεσα στα πρόσωπα που συγκαταλέγονται στους συνομιλητές του κ. Τσίπρα είναι και ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και αρθρογράφος, Νίκος Μαραντζίδης, ο οποίος μελετά επισταμένα τα δημοσκοπικά ευρήματα, αλλά και τα νέα ρεύματα στην ελληνική κοινωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.