ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ κατά Κ.Μητσοτάκη: «”Νέος Πάτσης”» της ΝΔ ο Θέμης Χειμάρας»

«Η σιωπή του κ. Μητσοτάκη για τον "νέο Πάτση" κ. Χειμάρα, αντί για τη διαγραφή του, μόνο ως κάλυψη μπορεί να εκληφθεί»

ΣΥΡΙΖΑ κατά Κ.Μητσοτάκη: «”Νέος Πάτσης”» της ΝΔ ο Θέμης Χειμάρας»

Στη υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ Θέμη Χειμάρα επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο και εγκαλεί ότι καλύπτει πολιτικά δια της σιωπής του το «πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα» από τους βουλευτές του.

«Τη στιγμή που η αισχροκέρδεια ροκανίζει το εισόδημα των πολιτών και η Ελλάδα καταγράφει αρνητικές πρωτιές στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας με νέες ανατιμήσεις να βρίσκονται προ των πυλών, οι βουλευτές τού κ. Μητσοτάκη συνεχίζουν χωρίς ντροπή το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Ο βουλευτή της ΝΔ κ. Χειμάρας, μετά τις αποκαλύψεις ότι έχει συνάψει δεκάδες συμβάσεις με απευθείας αναθέσεις με το δημόσιο, επικαλέστηκε την απίθανη δικαιολογία ότι δήθεν οι συνεργάτες του δεν γνώριζαν το «ασυμβίβαστο». Όμως εκτός από «μετρ» στο πλιάτσικο, ο κ. Χειμάρας αποδεικνύεται και «μετρ» στο ψέμα και την εξαπάτηση, καθώς ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει αποκαλύψει ήδη από τον Ιούλιο του 2020 την πρώτη απευθείας ανάθεση.

»Τότε ο κ. Χειμάρας και πάλι είχε επικαλεστεί το ίδιο επιχείρημα ότι «δεν γνώριζαν οι συνεργάτες του» και είχε δηλώσει μάλιστα ότι δεν θα επαναληφθεί. Τελικά, μετά από δύο χρόνια, όχι μόνο δεν σταμάτησε το πλιάτσικο, όχι μόνο δεν σταμάτησε να παρανομεί παραβιάζοντας το Σύνταγμα και τον Νόμο, αλλά ο «λογαριασμός»» έφτασε τις 400 χιλιάδες ευρώ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφει τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού υποστηρίζοντας: «Η σιωπή του κ. Μητσοτάκη για τον «νέο Πάτση» κ. Χειμάρα, αντί για τη διαγραφή του, μόνο ως κάλυψη μπορεί να εκληφθεί. Επιβεβαιώνει δε ότι κάθε ημέρα παραμονής του στην διακυβέρνηση της χώρας σημαίνει ακόμη μεγαλύτερο πλιάτσικο των ημετέρων στο δημόσιο χρήμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.