ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης Θα φέρει ΠΝΠ για αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας ή εξυπηρετεί τους Πάτσηδες;»

Ζήτησε την αναστολή των πλειστηριασμών μέχρι τις εκλογές

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης Θα φέρει ΠΝΠ για αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας ή εξυπηρετεί τους Πάτσηδες;»

Την έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την αναστολή των πλειστηριασμών μέχρι τις εκλογές σε ανακοίνωσή του, ενώ έκανε και επίθεση στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε στην ανακοίνωσή του: «Ο κ. Μητσοτάκης, αφού πρώτα άνοιξε την πόρτα στους κάθε λογής Πάτσηδες να βγάλουν στο σφυρί ακόμα και πρώτες κατοικίες δανειοληπτών, συνεχίζει τα χυδαία ψέματα μέσω του εκπροσώπου του».

Για να τελειώνουν τα παραμύθια:

1. Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε προστασία της πρώτης κατοικίας και για αυτό δεν έγινε ούτε ένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας. Η ΝΔ με τον πτωχευτικό που ψήφισε την ήρε για πρώτη φορά.

2. Επί ΣΥΡΙΖΑ τα funds είχαν υποχρεωθεί σε στάδια ρύθμισης με το νόμο του 2015. Η ΝΔ επέλεξε να κάνει χρήση του νόμου του 2003 και όχι αυτόν του 2015, ώστε και τα funds να μπορούν να βγάζουν άμεσα στο σφυρί τα ακίνητα και να μην φορολογούνται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται στον Πρωθυπουργό: «Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει σε ένα και μόνο ερώτημα: Θα φέρει ΠΝΠ για αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και προστασία των δανειοληπτών ως τις εκλογές ή εξυπηρετεί τους Πάτσηδες;.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.