ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ζητά συνάντηση με την διοίκηση των Ελληνικών Πετρελαίων

Προκειμένου να συζητηθούν επίκαιρα ζητήματα ενεργειακής κρίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ζητά συνάντηση με την διοίκηση των Ελληνικών Πετρελαίων

Συνάντηση με τη διοίκηση των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ώστε να συζητηθούν τα ζητήματα της ενεργειακής κρίσης και ιδιαίτερα της ακρίβειας που μαστίζει τη χώρα, αλλά και τις συνέπειες που αυτή επιφέρει στην οικονομική και κοινωνική ζωή των πολιτών.

Στο αίτημα που απέστειλαν οι τομεάρχες Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, επισημαίνουν ότι πρέπει να αναζητηθούν τρόποι για την ανάσχεση των συνεπειών αυτής της κρίσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κρίνει ότι η συνάντηση είναι επιβεβλημένη, αφενός λόγω της καθυστέρησης της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΝ να αναγνωρίσει τα προβλήματα στην αγορά ενέργειας που μας έχουν οδηγήσει σε μόνιμη και ακραία κρίση ακρίβειας, και αφετέρου λόγω της αδυναμίας της κυβέρνησης να σχεδιάσει και να εφαρμόσει μέτρα βραχυπρόθεσμου καθώς και δομικού χαρακτήρα, προκειμένου να προστατεύσει την ελληνική κοινωνία και τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας από την αισχροκέρδεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κρίνεται παράλληλα, ως μια ιδιαίτερα χρήσιμη ευκαιρία για να συζητηθούν επίκαιρα και εξίσου σημαντικά ζητήματα όπως είναι το κόστος καυσίμων, η επάρκεια καυσίμων στη χώρα μας στο πλαίσιο και της ουκρανικής κρίσης, οι εξελισσόμενες έρευνες στα οικόπεδα που έχουν παραχωρηθεί στα ΕΛΠΕ, η αλλαγή του μοντέλου των δράσεων του ομίλου σε σχέση με τις ΑΠΕ και την ηλεκτροκίνηση αλλά και τα ζητήματα των εργασιακών σχέσεων στον όμιλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.