ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θ.Τζάκρη: «Ο Α.Γεωργιάδης που λέει μέσα σε 30’’ τόσα απροκάλυπτα ψέματα στη δημόσια τηλεόραση, παραμένει ακόμη υπουργός;»

Δείτε την ανάρτηση της

Θ.Τζάκρη: «Ο Α.Γεωργιάδης που λέει μέσα σε 30’’ τόσα απροκάλυπτα ψέματα στη δημόσια τηλεόραση, παραμένει ακόμη υπουργός;»

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θ.Τζάκρη έριξε τα «πυρά» της στον Α.Γεωργιάδη με αφορμή τις δηλώσεις του για τον θάνατο του 33χρονου Μανώλη από ναυτική φωτοβολίδα στην Κρήτη.

«”Αιδώς Αργείοι”. Ο κ. Γεωργιάδης που λέει μέσα σε 30’’ τόσο απροκάλυπτα ψέματα στη δημόσια τηλεόραση, παραμένει ακόμη Υπουργός;» τονίζει στη δήλωση της η Θεοδώρα Τζάκρη, την οποία συνοδεύει με ένα βίντεο από τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης όταν υποστηρίζει ότι δεν εφημέρευε το νοσοκομείο Λασιθίου ψεύδεται καθώς βρίσκονταν σε γενική εφημερία, όπως βρίσκονται όλα τα νομαρχιακά νοσοκομεία καθημερινώς» σημειώνεται στο βίντεο, ενώ σε άλλο σημείο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως «σε ένα ακόμη μάθημα ρητορικής από τον Υπουργό Υγείας ειπώθηκε ότι νοσοκομείο που δεν εφημερεύει δεν χρειάζεται αναισθησιολόγο. Το τι θα συμβεί αν κάποιος νοσηλευόμενος χρειαστεί διασωλήνωση ίσως απαντηθεί σε κάποιο επόμενο μάθημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.