ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Υπέρ του Σ.Κασσελάκη η Θ.Τζάκρη: «Όταν λένε ότι δεν έχει πολιτικό λόγο είναι σαν παραδέχονται ότι έχασαν από ”άμπαλο” στις εκλογές»

Προκάλεσε την Έφη Αχτσιόγλου να τοποθετηθεί για την επέκταση των 12 ναυτικών μιλίων

Υπέρ του Σ.Κασσελάκη η Θ.Τζάκρη: «Όταν λένε ότι δεν έχει πολιτικό λόγο είναι σαν παραδέχονται ότι έχασαν από ”άμπαλο” στις εκλογές»

Η Θεοδώρα Τζάκρη υπερασπίστηκε με θέρμη το πρωί της Παρασκευής τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και απέδωσε σε «σαρδάμ» τη δήλωση που αποκάλεσε «κρατίδιό τους» τα Κατεχόμενα.

Η Θεοδώρα Τζάκρη κάνοντας λόγο για «ορισμένους εξ ημών που ήταν επισπεύδοντες για τις Πρέσπες του Αιγαίου» και ονοματίζοντας τον Νίκο Φίλη είπε: «Αν είχαν τόσο μεγάλη βαρύτητα τα σαρδάμ ο κ. Μητσοτάκης θα είχε -5%. Ήταν ένα σαρδάμ εν τη ρύμει του λόγου. Ο όρος “κρατίδιο” ήταν σαρδάμ. Πόσο σοβαρά μπορείς να μιλήσεις για θέματα εξωτερικής πολιτικής με δηλώσεις στο Facebook; Αν κάποιος διαφωνεί με τον όρο πατριωτική αριστερά που βάζει ο κ. Κασσελάκης να μας το πει»

«Δεν δέχομαι ότι έχει άγνοια ο Κασσελάκης» πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας την Έφη Αχτσιόγλου «αν θέλει πιο συγκεκριμένη συζήτηση εκκρεμεί η απάντησή της για την επέκταση των 12 μιλίων».

Σύμφωνα με την Θ.Τζάκρη «το να λέει κάποιος ότι δεν έχει πολιτικό λόγο κάποιος που έχει υπερτερήσει στις εκλογές είναι ουσιαστικά σαν να παραδέχεται οτι έχασε από άμπαλο»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Θεοδώρα Τζάκρη κατέληξε: «Ένας άνθρωπος με το ακαδημαικό μπαγκράουντ , ένας άνθρωπους που πήρε ρίσκο να διεκδικήσει μια τέτοια θέση είναι επιπόλαιο να λες ότι δεν έχει πολιτική θέση»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.