ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εμφανίστηκε στη Βουλή ο Ν.Χαρδαλιάς – Τι είπε για το ισχαιμικό επεισόδιο

Εμφανίστηκε στη Βουλή ο Ν.Χαρδαλιάς – Τι είπε για το ισχαιμικό επεισόδιο

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε το παρών στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές.

Λίγες ημέρες μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε στα έδρανα των υπουργών για να παρακολουθήσει τη συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Πολλοί βουλευτές έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά και να τον ρωτήσουν για το πρόβλημα της υγείας του και ο υφυπουργός φέρεται να είπε ότι «ευτυχώς το κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί το ένιωσα. Για καλή μας τύχη το νοσοκομείο ήταν δίπλα στο σπίτι και πρόλαβα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παραδέχθηκε, επίσης, ότι «τώρα ξέρω, είχα δει τα σημάδια, με μια ώρα ύπνο και με το τηλέφωνο μονίμως να χτυπά και να πρέπει να είμαι εκεί… επόμενο να καταρρεύσει ο οργανισμός» και σημείωσε ότι «τώρα ξέρω τι χρειάζεται και τι να προσέχω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.