Ένταση επικράτησε στην συνεδρίαση των επιτροπών της Βουλής που επεξεργάζονται το νομοσχέδιο για το κοινωνικό μέρισμα όταν ο εισηγητής της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, δικαιολογώντας την περσινή άρνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ψηφίσει τα μέτρα της κυβέρνησης ανέφερε «εμείς δεν τα ψηφίσαμε για να μην πάρει το επίδομα ο κ. Μπαλαούρας και οι άλλοι βουλευτές όπως και έγινε τότε».

Ο βουλευτής του ΣYΡΙΖΑ και εισηγητής στην φετινή διαδικασία ζήτησε επί προσωπικού το λόγο και επιτέθηκε με σφοδρότητα στην ΝΔ λέγοντας πως ο ίδιος γνωρίζει βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι οποίοι πήραν πέρυσι το επίδομα αλλά δεν το επέστρεψαν.

«Έγιναν κάποια λάθη πέρυσι και έπρεπε να τα επουλώσουμε και να τα διορθώσουμε. 4-5 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το πήραν το επίδομα πέρυσι και το επέστεψαν. Μέσα σε αυτούς πράγματι ήμουν και εγώ. Επίσης γνωρίζω ένα βουλευτή του ΚΚΕ που το πήρε και το επέστρεψε.

Έχω πληροφορίες όμως ότι οι βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι πήραν το επίδομα δεν το γύρισαν πίσω ,έχουμε τα ονόματα και αν μας προκαλείτε θα τα βγάλουμε στη δημοσιότητα». Το λόγο ζήτησε εκ νέου ο Γιάννης Βρούτσης λέγοντας «δέχομαι ότι ο κ. Μπαλαούρας έχει προσβληθεί . Δεν είχα σκοπό να σας προσβάλω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κύριος Βρούτσης δεν απέκρουσε την κατηγορία του κυρίου Μπαλαούρα ότι υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι πήραν το περσινό επίδομα και δεν το γύρισαν πίσω.