ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βουλή: Αποφασίστηκε η άρση ασυλίας για Δ.Χατζηδάκη και Γ.Μελά

Βουλή: Αποφασίστηκε η άρση ασυλίας για Δ.Χατζηδάκη και Γ.Μελά

H Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την άρση της ασυλίας του Διονύση Χατζηδάκη και του Γιάννη Μελά που ήταν εκλεγμένοι στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Συγκεκριμένα, με ψήφους 275 έναντι 4 κατά το Σώμα παρέπεμψε στη δικαιοσύνη τον Δ. Χατζηδάκη (μετά από δικό του αίτημα) για υπόθεση παράβασης καθήκοντος για την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ.

«Η κατηγορία είναι έωλη, έγινε σε εποχή που δεν ήμουν καν δήμαρχος. Θέλω όμως την άρση της ασυλίας μου για να στηρίξω τον δήμαρχο του 74’ που έκανε 3 γηπεδάκια σε ένα παραρεμάτιο χώρο που τον χρησιμοποιούσαν για πάρκινγκ οι πολυκατοικίες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.

Επίσης, η Βουλή με ψήφους 276 υπέρ της άρσης έναντι 3 κατά ήρε την ασυλία και του Γ. Μελά για υπόθεση την περίοδο που ήταν αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής στον Πειραιά. Η κατηγορία αφορούσε το ότι δεν προέβη σε διακοπή λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος επειδή στο πατάρι είχε φτιάξει παράνομα αίθουσα.

«Κατηγορούμαι γιατί δεν προχώρησα σε ανάκληση άδειας λειτουργίας αλλά δεν αποφασίζει ο πρόεδρος της επιτροπής γι’ αυτά τα ζητήματα αλλά τα μέλη με πλειοψηφικά. Υπήρξε διαδικασία δεν αποφασίστηκε η ανάκληση της άδειας και σήμερα είμαι κατηγορούμενος μόνο εγώ και κανένας άλλος», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής παρέπεμψε δύο υποθέσεις στην ολομέλεια που αφορούν στον Γ. Καμίνη και Δ. Ακτύπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.