ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δούρειοι ίπποι του πατριωτισμού

Το Σύστημα δεν μένει μόνο εκεί! Προσπαθεί και δημιουργεί πανσπερμία πατριωτικών κομμάτων με αχαρτογράφητες υπόγειες μεθοδεύσεις

Δούρειοι ίπποι του πατριωτισμού

Από την ημέρα που ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωνε τον Απρίλιο του 2010 την υπαγωγή της χώρας στον μηχανισμό στήριξης (σ.σ. Μνημόνιο), στην Πατρίδα άρχισε να δημιουργείται μια πανσπερμία πατριωτικών κομμάτων!

Κόμματα, που η δημιουργία τους υπαγορεύτηκε από την ανένταχτη ψυχή κάποιων Ελλήνων, που δεν μπορούσαν να αποδεχτούν την υποτακτική – δουλική πολιτική των κομμάτων Εξουσίας στους δυνάστες – δανειστές και “εταίρους” μας, χωρίς ωστόσο να μπορούν να έχουν όλα εκείνα τα απαραίτητα εργαλεία αναδείξεώς τους (οικονομικοί πόροι, δυνατότητα προβολής από τα ΜΜΕ κλπ.), για να προστατέψουν την Πατρίδα και το λαό της!

Όμως το Σύστημα “δημιούργησε” κατά καιρούς κόμματα, τάχατες πατριωτικά, που σκοπό θα είχαν να λειτουργήσουν, όπως και λειτούργησαν ως εξαπτέρυγα της Εξουσίας (σ.σ. όπως ο ΛΑ.Ο.Σ και οι ΑΝ.ΕΛ)! Τρανταχτό σημερινό παράδειγμα το κοινοβουλευτικό κόμμα “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος”, σάρκα από την σάρκα των κομμάτων “ΛΑ.Ο.Σ – Γιώργος Καρατζαφέρης” και “Ανεξάρτητοι Έλληνες – Πάνος Καμμένος”! Δηλαδή κομμάτων που συμπορεύτηκαν με την Εξουσία προδίδοντας τον λαό που αγνά τους ακολούθησε με τις παρακαταθήκες που δημιούργησαν! Δηλαδή κόμματα – τάχατες πατριωτικά – ιδιοκτησίας, όπως λέγει και ο τίτλος τους, του ενός και μόνο αρχηγού!

Αλλά το Σύστημα δεν μένει μόνο εκεί! Προσπαθεί και δημιουργεί πανσπερμία πατριωτικών κομμάτων με αχαρτογράφητες υπόγειες μεθοδεύσεις, με σκοπό να διαλύσει την όποια περίπτωση ενότητας αυτών των κομμάτων για να τους “απαγορεύσει” την είσοδό τους στη Βουλή!

Όλων αυτών πρόσταγμα είναι ο πατριωτισμός των Ελλήνων και οι αγαθές τους προθέσεις!

Κόμματα που ευαγγελίζονται την ενότητα των πατριωτικών κομμάτων, αλλά κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να υποδαυλίσουν αυτήν την ενότητα, όταν διαφαίνεται πως μπορεί να δημιουργηθεί!

Ρωγμή στο πολιτικό εγχείρημα Πρόδρομου Εμφιετζόγλου…

Σε αυτό το θέατρο του παραλόγου και της πολιτικής υποκρισίας κινείται και το νεοσύστατο κόμμα “Πατριωτική Λύση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου”!

Ατέλειωτες συζητήσεις με άλλα πατριωτικά κόμματα – κινήματα προς χάριν της ενότητας και της κοινής καθόδου στις προσεχείς εκλογές, που όμως διά μαγείας, ενώ διαφαίνεται η ενότητα, πάντα κάτι συμβαίνει και αυτή διαλύεται πριν ακόμη δημιουργηθεί!

Τελευταίο παράδειγμα η πολιτική σύμπραξη του κόμματος Εμφιετζόγλου και του κόμματος του Βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου “Πατρίδα”!

Η οποία παραπάνω πολιτική συμπόρευση, επέφερε την αποχώρηση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Προέδρου Μπογδάνου, της Αντιπροέδρου και συνιδρύτριας του κόμματος “Πατρίδα”!

Αλλά  δημόσια και ξεκάθαρη θέση πήρε και ο Πρόεδρος του κόμματος “Ελληνική Ανατροπή” Πάρις Κουρτζίδης και ο οποίος συζητούσε την περίπτωση πολιτικής συμπόρευσης με τους Εμφιετζόγλου-Μπογδάνο!

Έτσι με ΔΤ του κόμματός του, διευκρινίζεται πως:

«Ως “Ελληνική Ανατροπή” έχω ήδη ενημερώσει τον επικεφαλής της “Δύναμης για την Ελλάδα” ότι επιθυμώ να διακοπούν οι συζητήσεις που γίνονταν για να συμμετέχουμε από κοινού στην “Πατριωτική Ένωση”!

Η καταρχήν συμφωνία που ήρθα προ μηνός, κατόπιν πρωτοβουλιών που είχα λάβει, την οποία δημοσίως και αποκάλυψα σε τηλεοπτική συνέντευξη μου (στο Μαξίμου ακούει και τον Νίκο Νικολόπουλο),  με τους Πάνο Παναγιωτόπουλο (Δύναμη για την Ελλάδα) και Κωνσταντίνο Μπογδάνο (ΠΑΤΡΙ.Δ.Α), προέβλεπε ξεκάθαρες προϋποθέσεις και ήταν απόρροια μίας πολύμηνης, επίμονης και επίπονης προσπάθειας, προκειμένου να επιτευχθεί η θρυλούμενη συνένωση που επιζητούσαν πάμπολλοι πολίτες.»!

Αλλά ο κ. Κουρτζίδης σε αυτό το ΔΤ προχώρησε και σε ερωτήματα που αναμένουν απαντήσεις από τον κ. Εμφιετζόγλου! Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Πρωτίστως, ο κ. Εμφιετζόγλου οφείλει εμπράκτως να διαχωρίσει την πολιτική του δράση από τις εργολαβικές επιχειρήσεις και τις εργοληπτικές δραστηριότητες που έχει με το ευρύτερο δημόσιο.

Δεύτερον και εξίσου σημαντικό, αν όχι σοβαρότερο, ειδικά λόγω του πολύνεκρου εγκλήματος στα Τέμπη, οφείλει να δώσει επαρκείς απαντήσεις στο ερώτημα που έχω ήδη θέσει (και πλέον το θέτω και δημοσίως), σχετικά με σοβαρά θολά σημεία που αφορούν στη σήραγγα της Ειδομένης. Ένα έργο που, για λογαριασμό της ΕΡΓΟΣΕ, φέρονται να έχουν υλοποιήσει, σε δύο φάσεις η «Μηχανική ΑΕ» (α’ φάση) και η πρώην θυγατρική αυτής, η «Θόλος ΑΕ» (β’ φάση)…»!

Επιστήμονες της διάσπασης και διάλυσης του πατριωτικού χώρου…

Αλλά μήπως και την υγιή και ανιδιοτελή προσπάθεια ενότητας του Προεδρείου της 9μελούς Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Δικτύου Ελληνισμού για τη συγκρότηση εθνικής Κ.Ε. και εθνικού ψηφοδελτίου (Πρόεδρος Παναγιώτης Αποστόλου, Αντιπρόεδρος Δημήτρης Παναγιωτόπουλος,  Γραμματέας Δημήτρης Κυπριώτης) δεν προσπάθησαν τα άλλα 6 μέλη της ΠΔΕ να την δυναμιτίσουν και να την καταστρέψουν;

Ανοίγοντας διαύλους επικοινωνίας με την “Πατριωτική Δημοκρατική Ενότητα” και της οποίας ηγείται ο πρώην Βουλευτής ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ Αλέκος Χρυσανθακόπουλος!

Διχάζοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο τα χιλιάδες μέλη του Δικτύου Ελληνισμού!

Δυστυχώς όμως αυτές οι υπόγειες και ανήθικες διαδρομές συνεχίζονται από αυτή την ανίερη συμμαχία, που μόνο σκοπό έχουν να επικρατήσει το κακό του καλού! Γιατί το κακό δημιουργεί υπόγεια, στρεβλά, σατανικά τον ιστό του!

Έτσι διαβάσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι σε δημόσια διαδικτυακή συζήτηση την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 θα παραβρίσκονταν ως εισηγητές στο θέμα: Εκλογές 2023 – Εθνικό ψηφοδέλτιο – Μια ιστορική στιγμή, οι κύριοι, Αργύρης Νταλιάνης, Βάιος Μπλιούμης, Γιώργος Παύλος (άπαντες της ηγετικής ομάδας του Δικτύου Ελληνισμού που πρωταγωνίστησαν στη διάλυση της ενότητας με το Προεδρείο της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Δικτύου Ελληνισμού για τη συγκρότηση εθνικής Κ.Ε. και εθνικού ψηφοδελτίου και το οποίο είχε εκλεγεί με θεσμικές διαδικασίες από το Σώμα – Συνέδρους του Δικτύου Ελληνισμού στην Αθήνα στις 22/10/2022) και ο Γιάννης Μήτσιος!

Όμως τι δουλειά είχε ως εισηγητής σε αυτήν την διαδικτυακή κουβεντούλα ο κ. Γιάννης Μήτσιος, Αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του κόμματος “Ελεύθερη Πατρίδα”;

Είχε συμπορευτεί με τους “πραξικοπηματίες” η “Ελεύθερη Πατρίδα” και ο Πρόεδρος της Νίκος Βασιλειάδης;

Χρέος μου ήταν να επικοινωνήσω με τον κ. Βασιλειάδη, προκειμένου να ανακαλύψω την αλήθεια!

Έτσι το βράδυ της Κυριακής, ο κ. Βασιλειάδης μου έκανε λόγο για αισχρή προβοκάτσια και μου ανέφερε πως ήδη έστειλε SMS στον κ. Αργύρη Νταλιάνη, λέγοντάς του ακριβώς:

«Ντροπή σου Αργύρη. Δεν το περίμενα από εσένα. Είναι αλητεία να εμφανίζεται ως συμμετέχων σε διαδικτυακή συνάντηση ο Γιάννης Μήτσιος, χωρίς να το γνωρίζει. Αυτό έρχεται ως συνέχεια της ενημέρωσής μου από τον Άρη Μουσιώνη πως ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος του είπε πως διαλύθηκε η “Ελεύθερη Πατρίδα” και πως προσχώρησαν στην ΔΗΠΑΕ ο Μήτσιος και ο Ευαγγελίδης. Κάτι που δεν ισχύει! Θα δημοσιοποιήσω αυτήν την αλητεία στην οποία δυστυχώς, συμμετέχεις και εσύ! Και πάλι ντροπή σου.»!

Μετά από όλα τα παραπάνω, πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Παύλος τον Νίκο Βασιλειάδη, προκειμένου να χαμηλώσουν οι τόνοι! Με τον Νίκο Βασιλειάδη όμως να είναι ταύρος εν υαλοπωλείω, ενημερώνοντάς με ότι του είπε:

«Σου έχω  πει, πως, ή είσαι τρελός, ή παίζεις βρώμικα παιχνίδια. Είμαι πλέον βέβαιος για το δεύτερο. Είσαι ψεύτης. Λες πως πήρες “πρωτοβουλία” να καλέσεις τον Γιάννη Μήτσιο για να μιλήσει για το βιβλίο του! Στην  ανάρτηση όμως που κάνατε στο διαδίκτυο φαίνεται πως υπάρχει πρόσκληση για διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: Εθνικές Εκλογές 2023 – Εθνικό ψηφοδέλτιο, με εισηγητές και τον Γιάννη Μήτσιο, που δεν το γνώριζε και δεν είχε ενημερωθεί.»!

Ακολούθως ο κ. Βασιλειάδης του έκανε λόγο, πως πίσω από αυτήν την ανήθικη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, καταλήγοντας:

«Ένας, ένας ξεσκεπάζεστε όσο ζυγώνει η ώρα των εκλογών. Όση ζημιά κάνουν τα εθνομηδενιστικά ρετάλια, μεγαλύτερη κάνετε οι “Χριστέμποροι” και “Πατριδέμποροι”, που εγκλωβίζετε κόσμο με αερολογίες. Επειδή ξέρω πως λειτουργείς, εάν προσπαθήσεις πάλι να με διαβάλλεις και συκοφαντήσεις θα απαντήσω ανάλογα.»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ναι, έτσι φίλες και φίλοι λειτουργούν οι “επιστήμονες” της διάσπασης και διάλυσης του πατριωτικού χώρου προς εξυπηρέτηση του Συστήματος Εξουσίας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.