ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόταση δυσπιστίας – Διακόπηκε 2 φορές η συνεδρίαση

Η διαδικασία σταμάτησε λόγω καθυστέρησης της Ζ.Κωνσταντοπούλου να προσέλθει στη Βουλή

Πρόταση δυσπιστίας – Διακόπηκε 2 φορές η συνεδρίαση

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των τοποθετήσεων των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, αντί να ξεκινήσει απευθείας η τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών με βάση τον κανονισμό της Βουλής, από το μικρότερο στο μεγαλύτερο κόμμα, η συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή διεκόπη λόγω της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος του ένατου κόμματος δεν βρισκόταν στην Ολομέλεια για να πάρει τον λόγο, καθώς επιθυμούσε να μιλήσει περί τις 18:00 τη στιγμή που βουλευτές της μειοψηφίας διαμαρτύρονταν διότι δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να τοποθετηθούν κι ας είχαν εγγραφεί στον κατάλογο των ομιλητών.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Βουλής επικοινώνησε με τα λοιπά κόμματα, προσπαθώντας να βρει λύση και να μην εκτροχιαστεί η διαδικασία, με αποτέλεσμα τη λύση να δίνει ο πρόεδρος της Νίκης, Δ. Νατσιός, που προθυμοποιήθηκε να τοποθετηθεί πρώτος.

Κατά την επανέναρξη της διαδικασίας, η προεδρεύουσα, Όλγα Γεροβασίλη, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Νίκης που «διευκόλυνε τη διαδικασία», προσθέτοντας πως «προέκυψε επείγον ζήτημα» στη Ζ. Κωνσταντοπούλου, η οποία «κατόπιν συνεννοήσεως θα μιλήσει περίπου στις 18:00».

Νέα διακοπή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τις τοποθετήσεις των Δ. Νατσιού και Β. Στίγκα, η συνεδρίαση διεκόπη εκ νέου γιατί ο Αλέξης Χαρίτσης δεν ήταν στη συνεδρίαση λόγω κίνησης, όπως ανέφερε το Προεδρείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.