ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαμός στο Οpen με τις «φυσιογνωμιστικές» αναλύσεις του Ε.Γεωργουλάκη για τον π.Αντώνιο

Είναι ο «φυσιογνωμιστής» που έλεγε πως ο Κ.Μητσοτάκης είναι επιπέδου... Ιούλιου Καίσαρα

Χαμός στο Οpen με τις «φυσιογνωμιστικές» αναλύσεις του Ε.Γεωργουλάκη για τον π.Αντώνιο

Θερμό επεισόδιο είχαμε σήμερα μεταξύ του «φυσιογνωμιστή» Evan Γεωργουλάκη και του Γιώργου Καραμέρου στον αέρα του Open γιατί ο πρώτος βγάζει ενόχους και… ηγέτες κρίνοντας αυθαίρετα την φάτσα τους.

Έτσι το 2019 έβγαλε ηγετάρα τον… Κυριάκο Μητσοτάκη και τώρα βγάζει ένοχο τον… πάτερ Αντώνιο.

Να πούμε πως τον πρώτο τον κρίνει η Ιστορία και τον δεύτερο θα τον κρίνει η Δικαιοσύνη.

Όλα τ’άλλα είναι εκ του πονηρού. Πάντως και αυτό κατάντια είναι για μία χώρα που θέλει να ονομάζεται δημοκρατική.

Τον κύριο Γεωργουλάκη τον είχαμε γνωρίσει κατά την προεκλογική περίοδο του 2019, όταν έβγαινε στα κανάλια, στα δελτία ειδήσεων μάλιστα, για να αποθεώσει την φυσιογνωμία του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάζοντας τον – λόγω των χαρακτηριστικών του προσώπου του – ως ηγέτη επιπέδου Ιουλίου Καίσαρα.

Στο μόνο που μοιάζει στον Ιούλιο Καίσαρα ο Κ.Μητσοτάκης είναι πως μεγάλο μέρος της κοινωνίας φωνάζει κάθε μέρα «morituri te salutant» (oι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν) λόγω της εξαθλίωσης που τους έχει επιβάλει.

Σήμερα το πρωί όμως στο Open, στο πάνελ βρισκόταν ο Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος είπε αυτό που θέλει να πει εδώ και χρόνια κάθε Έλληνας με νοημοσύνη, αλλά δυστυχώς η τηλεόραση δεν έχει αυτιά…

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.