ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαμός στο Twitter με το πρόστιμο Θ.Πλεύρη στο «Έναστρον»: «Όταν καπνίζουν άλλοι κάνεις την πάπια»

«Πεθάνατε 35.000 ανθρώπους και δεν υπάρχουν φάρμακα στα φαρμακεία»

Χαμός στο Twitter με το πρόστιμο Θ.Πλεύρη στο «Έναστρον»: «Όταν καπνίζουν άλλοι κάνεις την πάπια»

Χθες, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ανακοίνωσε ότι επιβάλει πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» που εμφανίζεται η Δέσποινα Βάνδη, επειδή είδε σε μια φωτογραφία τον σύντροφο της τραγουδίστριας, Βασίλη Μπισμπίκι, να… καπνίζει, εξοργίζοντας τους πολίτες, καθώς σε άλλες περιπτώσεις που ισχυροί επιχειρηματικοί παράγοντες (Ε.Μαρινάκης), κάπνιζαν ενώπιον πολιτικών (Μ.Βορίδης), ανάρτησαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο και δεν έγινε τίποτε…

Παρομοίως συνέβη και ενώπιον του δημάρχου Αθηναίων Κ.Μπακογιάννη από όπου επίσης υπάρχει και η σχετική φωτογραφία. Ούτε εκεί αντέδρασε ο Θ.Πλεύρης.

Σε μία εποχή που υπάρχει σοβαρή έλλειψη φαρμάκων στα φαρμακεία και έχουν πεθάνει 35.000 άνθρωποι με ευθύνη της κυβέρνησης η τήρηση του… αντικαπνιστικού νόμου και μάλιστα à la carte, μόνο ως υποκρισία φαντάζει.

«Οδηγοί τυφλοί, οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες» είχε πει ο Ιησούς Χριστός.

Φυσικά οι πολίτες εξαγριώθηκαν με την ενέργεια Θ.Πλεύρη και τον ,περιέλαβαν» καταλλήλως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.