ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υποψήφια της Πλεύσης Ελευθερίας καταγγέλλει την Ζ.Κωνσταντοπούλου πως άλλαξε την λίστα στην Β’ Πειραιά

Τι καταγγέλλει η Μαρία Καζάκη που ήρθε πρώτη σε ψήφους για το κόμμα στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια

Υποψήφια της Πλεύσης Ελευθερίας καταγγέλλει την Ζ.Κωνσταντοπούλου πως άλλαξε την λίστα στην Β’ Πειραιά

Η υποψήφια βουλευτής με την «Πλεύση Ελευθερίας», Μαργαρίτα Καζάκου, καταγγέλλει πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου προχώρησε σε αλλαγή στη λίστα των υποψηφίων του κόμματος στη Β’ Πειραιά κάτι το οποίο δεν είναι θεμιτό.

Η πρώτη σε ψήφους (4.401) του κόμματος της Πλεύσης Ελευθερίας στην εκλογική Περιφέρεια της Β’ Πειραιά στις εκλογές της 21ης Μαΐου Μαργαρίτα Καζάκου έγραψε:

«ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ… και όχι αυτοί που φυτεύτηκαν με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Ζωή Κωνσταντοπούλου και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής 25/6/2023 της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ…!!!».

Η Μαργαρίτα Καζάκου έκανε επισήμανση τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έτσι ώστε να ενημερωθεί η ίδια για το περιεχόμενο της ανάρτησής της και σίγουρα αν ισχύουν τα όσα καταγγείλει τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν εκ νέου αντιδράσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες για την ώρα, οι οποίες ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει προχωρήσει σε αλλαγές στις λίστες κι άλλων εκλογικών περιφερειών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.