ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Μέσα σε συντριβάνι πνίγηκε… ένα ρομπότ (φωτό)

Μέσα σε συντριβάνι πνίγηκε… ένα ρομπότ (φωτό)

Το εν λόγω συμβάν, ενδεχομένως να καθησυχάσει όσους φοβούνται μια επερχόμενη εξέγερση των μηχανών: ένα ρομπότ… πνίγηκε σε σιντριβάνι στην Ουάσινγκτον.

Το άτυχο ρομπότ ασφαλείας, κατασκευασμένο από την Knightscope, το εντόπισαν περαστικοί που έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες, οι οποίες έγιναν viral στα social media.

«Μας είχαν υποσχεθεί ιπτάμενα αυτοκίνητα. Αντί για αυτό, έχουμε ρομπότ με αυτοκτονικές τάσεις», σχολίασε στο Twitter κάποιος που εργάζεται στο κτίριο.

«Τα σκαλιά είναι η καλύτερη άμυνά μας απέναντι στην Αποκάλυψη των ρομπότ», σχολίασε ο Πίτερ Σίνγκερ, συγγραφέας του «Wired for War», ένα βιβλίο για τη ρομποτική στις ένοπλες δυνάμεις.

https://twitter.com/peterwsinger/status/887407002351218689

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό με τα ρομπότ περιπολίας της Knightscope, υπενθυμίζει το BBC. Πέρυσι, ένα τέτοιο «δημιούργημα» είχε πατήσει 16 μηνών μωρό, σε εμπορικό κέντρο στη Σίλικον Βάλεϊ. Και στις αρχές του χρόνου συνελήφθη άνδρας στην Καλιφόρνια ο οποίος μεθυσμένος επιτέθηκε σε ένα τέτοιο ρομπότ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.