ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα πετούσαν πάνω από πολεμικά πλοία

ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα πετούσαν πάνω από πολεμικά πλοία

Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έδειχναν άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν πάνω από πολεμικά πλοία των Αμερικανών ανοιχτά της Καλιφόρνιας το 2019 είναι αληθινές.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του «Mystery Wire», το οποίο αναδημοσιεύει η βρετανική ιστοσελίδα MailΟnline, οι φωτογραφίες που περιήλθαν στα χέρια του κινηματογραφιστή Τζέρεμι Κόρμπελ δείχνουν άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από τέσσερα αμερικανικά πολεμικά πλοία, μεταξύ των οποίων το αντιτορπιλικό «USS Kidd».

Σε μία από τις φωτογραφίες εμφανίζεται ένα αντικείμενο σε σχήμα πυραμίδας, ενώ άλλα αντικείμενα φαίνονται σαν drones ή μπαλόνια. Ωστόσο το Ναυτικό τα κατέταξε ως άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι αναφερόμενες φωτογραφίες και τα βίντεο τραβήχτηκαν από προσωπικό του Ναυτικού. Η UAP έχει συμπεριλάβει αυτά τα περιστατικά στις συνεχιζόμενες έρευνές της» σχολίασε εκπρόσωπος του Πενταγώνου.

Οι έρευνες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιβεβαίωση αυτή έρχεται μία εβδομάδα αφότου ο ναύαρχος Μάικλ Γκίλντεϊ παραδέχτηκε ότι δεν έχει ιδέα από πού προήλθαν τα μυστηριώδη drones που απείλησαν τα αμερικανικά πολεμικά πλοία τον Ιούλιο του 2019. Ο ίδιος ηγήθηκε έρευνας για το περιστατικό, κατά το οποίο ένα σμήνος από «μη επανδρωμένα αέρια οχήματα» κατεδίωξε τα πολεμικά πλοία για 100 ναυτικά μίλια ανοιχτά της Καλιφόρνιας. Στις αναφορές των ανδρών του Ναυτικού αποκαλύπτεται ότι έξι μυστηριώδη ιπτάμενα μέσα κινήθηκαν προς τα πολεμικά πλοία στην ευαίσθητη περιοχή εκπαίδευσης των νήσων Τσάνελ με ταχύτητες έως 40 μίλια την ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.