ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Έπεσαν» το Microsoft Outlook και το Teams – Χωρίς email εκατομμύρια χρήστες

Περισσότεροι από 4.885 χρήστες ανέφεραν προβλήματα τις προηγούμενες ώρες

«Έπεσαν» το Microsoft Outlook και το Teams – Χωρίς email εκατομμύρια χρήστες

Εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου έμειναν χωρίς email σήμερα το πρωί, καθώς «έπεσαν» Microsoft Outlook και Teams.

Σύμφωνα με το downdetector.co.uk, έναν ιστότοπο που παρακολουθεί διακοπές σε τεχνολογικές και κινητές πλατφόρμες, περισσότεροι από 4.885 χρήστες ανέφεραν προβλήματα τις προηγούμενες ώρες.

Η πρώτη αναφορά διακοπής λειτουργίας για το Outlook υποβλήθηκε λίγο πριν τις 07:00 GMT σήμερα το πρωί, και γρήγορα χιλιάδες άνθρωποι ανέφεραν προβλήματα.

Χρήστες μπήκαν στο Twitter για να εκφράσουν την οργή τους κατά τη διάρκεια του χάους, με πολλούς από αυτούς να λένε ότι τα προβλήματα προκάλεσαν «το χειρότερο ξεκίνημα ημέρας».

Άλλος χρήστης είπε ότι η σύνδεσή τους στο Teams είναι τόσο κακή που ήταν σαν «να χρησιμοποιούν συμβατικό τηλέφωνο».

Άλλοι πάλι…ήταν πανευτυχείς με το «ρεπό» έκπληξη που τους δόθηκε, καθώς η έλλειψη πρόσβασης στους λογαριασμούς τους, τους εμπόδισε να κάνουν τη δουλειά τους.

Ένας χρήστης του Twitter είπε: «Λοιπόν, τι κάνουμε την ημέρα της άδειας μας τώρα που το Outlook και το Teams δεν λειτουργούν;».

Το Microsoft 365 είπε ότι «εντόπισε ένα πιθανό πρόβλημα δικτύου» και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει.

Πρόσθεσε ότι τα προβλήματα ενδέχεται να επιμείνουν με άλλες εφαρμογές του Microsoft 365, συμπεριλαμβανομένων των Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive για επιχειρήσεις και Microsoft Graph.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.