ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προβλήματα με το Wifi: Μήπως το router σας είναι σε λάθος θέση;

Ένα από τα συνηθέστερα λάθη

Προβλήματα με το Wifi: Μήπως το router σας είναι σε λάθος θέση;

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το WIFI, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε τοποθετήσει το router σας σε λάθος μέρος.

Η επιλογή του σωστού σημείου μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά όταν έχετε περιορισμένη επιλογή με βάση το πού μπαίνει το κύριο καλώδιο στο σπίτι σας και η γραμμή τηλεφώνου.

Ωστόσο, ένας ειδικός από το USwitch.com αποκάλυψε στην The Sun πού ακριβώς είναι το συνηθέστερο μέρος, ενώ ταυτόχρονα το χειρότερο.

Αποφύγετε να το βάζετε σε ντουλάπια σε ράφια πίσω από βιβλία, ή κάπου χαμηλά. Το να το φυλάτε σε ένα ντουλάπι, σε ένα κουτί κάτω από τις σκάλες ή κρυμμένο σημαίνει ότι εμποδίζετε το μεγαλύτερο μέρος του σήματος WiFi.

Tα router δεν είναι ακριβώς τα πιο όμορφα πράγματα, επομένως δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι προσπαθούν να τους βάλουν σε ένα ντουλάπι. Ωστόσο, αυτό μπορεί να έχει πολύ άσχημο αντίκτυπο στη σύνδεσή σας. «Είναι ίσως το πιο συνηθισμένο λάθος», είπε ο ειδικός στην ευρυζωνικότητα, Nick Baker.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δρομολογητής WiFi σας εκπέμπει σήμα προς όλες τις κατευθύνσεις, επομένως όσο πιο κεντρικό, τόσο το καλύτερο. Είναι καλύτερο επίσης να το έχετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στη μέση του σπιτιού σας, τότε μπορεί να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες διαφορετικές περιοχές. Και κάτι τελευταίο. Εάν το router σας για κάποιον λόγο βρίσκεται στην κουζίνα ή σε κάποιο πάγκο/νησίδα μεταξύ κουζίνας και σαλονιού, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι κοντά στο φούρνο μικροκυμάτων, καθώς αυτό θα διαταράξει πραγματικά τη σύνδεση.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.