ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Άντρας έβαλε τσιπάκι κάτω από το δέρμα – Πώς προωθείται «αθώα» το «σφράγισμα»

Βίντεο: Άντρας έβαλε τσιπάκι κάτω από το δέρμα – Πώς προωθείται «αθώα» το «σφράγισμα»

Ένας άντρας εμφύτευσε τσιπάκι κάτω από το δέρμα στην παλάμη του και έχει κάνει τους χρήστες στα social media να φρικάρουν.

Ο Ρόμποτ Σκοτ έχει εμφυτεύσει τσιπάκι κάτω από το δέρμα στο χέρι του και συχνά – πυκνά ανεβάζει βίντεο στο TikTok για τα πράγματα που πλέον μπορεί να κάνει.

Το τσιπάκι έχει μετατρέψει το χέρι του σε μαγνητικό, με τον Ρόμποτ Σκοτ να μπορεί να κολλάει συνδετήρες, τσιμπιδάκια, ακόμα και USB στη σάρκα του.

Ο άντρας χρησιμοποιεί το τσιπ για να μπαινοβγαίνει στο σπίτι του, να ξεκλειδώνει το κινητό του και για άλλες τεχνολογικές καινοτομίες που οι άνθρωποι πριν από 10 χρόνια ούτε που φαντάζονταν ότι θα ήταν εφικτές.

Το τσιπάκι του Ρόμποτ Σκοτ είναι εφοδιασμένο με έναν πομπό ραδιοσυχνότητας, επιτρέποντάς του να έχει πρόσβαση σε αρκετές ηλεκτρονικές συσκευές.

Όπως ο ίδιος λέει, μπορεί να περάσει από το μηχάνημα ελέγχου και τον ανιχνευτή μετάλλων στα αεροδρόμια χωρίς πρόβλημα, καθώς και να εξεταστεί σε μαγνητικούς τομογράφους, αρκεί να αφαιρέσει τον μαγνήτη που υπάρχει μέσα στο χέρι του.

Σε βίντεό του δείχνει πώς μπορεί να αφαιρέσει μόνος του το τσιπάκι όταν χρειάζεται, κάνοντας μια μικρή τομή στο χέρι του, χρησιμοποιώντας ένα νυστέρι.

Ο Ρόμποτ Σκοτ έχει συγκεντρώσει πάνω από 9,3 εκατ. like στη σελίδα του στο TikTok.

Οι τρελαμένοι με τα γκάτζετ δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τις πιθανές μελλοντικές τεχνολογικές εξελίξεις, αν και υπάρχουν πολλοί που ανησυχούν ότι το τσιπάρισμα θα διαδοθεί σε παγκόσμια κλίμακα.

«Σκέφτεται κανένας άλλος ότι αυτό ίσως είναι μια κακή ιδέα που θα οδηγήσει σε δυστοπία;» ρώτησε κάποιος σχολιαστής.

«Πού μπορώ να βάλω κι εγώ ένα τέτοιο;» αναρωτήθηκε ένας άλλος χρήστης.

«Αυτό το τσιπ είναι πολύ επικίνδυνο!» έγραψε ένας άλλος.

«Το Σφράγισμα του Κτήνους» λέει κάποιος άλλος σχολιαστής.

«Ο Χριστός λέει να μην το χρησιμοποιούμε αυτό. Δεν είμαστε αγελάδες. Είναι το 666» αναφέρει ένας άλλος χρήστης.

«Λες και δεν μπορούν να σε βρουν από το κινητό σου» παρατήρησε ένας άλλος.

Mε την διαφορά όμως ότι αν θες το κινητό το αφήνεις σπίτι σου και δεν σε βρίσκει κανείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γενικά ο σύγχρονος πολίτης δεν καταλαβαίνει πόσο κακό είναι να αφήνει στα χέρια απρόσωπων θεσμών την ελευθερία του και την προσωπικότητά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.