ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτή είναι η αλλαγή στο WhatsApp που περίμεναν εδώ και καιρό οι χρήστες

Αυτή είναι η αλλαγή στο WhatsApp που περίμεναν εδώ και καιρό οι χρήστες

Αδιαμφισβήτητα, το WhatsApp αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Μάλιστα, την χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες καθημερινά όπως και το Viber.

Ωστόσο υπάρχει μια διαφορά στις δύο πλατφόρμες που φαίνεται πως πλέον θα εξαλειφθεί. Το παράπονο πολλών χρηστών που χρησιμοποιούν τη δημοφιλή υπηρεσία είναι ότι η εφαρμογή λειτουργεί μόνο σε μία συσκευή και όχι σε πολλές ταυτόχρονα όπως για παράδειγμα γίνεται με το Messenger ή το Viber.

Αυτό, όπως φαίνεται, θα αλλάξει, καθώς η ομάδα ανάπτυξης της εφαρμογής ανακοίνωσε μέσα από την ιστοσελίδα WABetaInfo πως ήδη βρίσκεται υπό ανάπτυξη η δυνατότητα πολλαπλών ενεργών συσκευών ταυτόχρονα. Σύμφωνα με τους εκπρόσωπους της εφαρμογής, εργάζονται ώστε 4 συσκευές να λειτουργούν ταυτόχρονα.

Επιπλέον ο χρήστης θα μπορεί εύκολα και γρήγορα να ελέγχει τις συνδεδεμένες συσκευές του και να προσθέτει ή να αφαιρεί κάποια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.