ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

H λάθος κίνηση που κάνεις κάθε βράδυ στον υπολογιστή σου και χαλάει την μπαταρία

H λάθος κίνηση που κάνεις κάθε βράδυ στον υπολογιστή σου και χαλάει την μπαταρία

Μια από τις πιο συνηθισμένες κινήσεις μόλις τελειώνουμε το σερφάρισμα από τον υπολογιστή μας στο σπίτι είναι να κλείνουμε το καπάκι και να τον αφήνουμε.

Ο υπολογιστής μπαίνει με αυτό τον τρόπο σε ένα sleep mode και…. ξυπνάει όταν τον ξανανοίξεις. Αυτή η τακτική όμως μάλλον δεν είναι η ιδανική.

Στην πραγματικότητα αυτό που πρέπει να κάνεις κάθε βράδυ στον υπολογιστή σου είναι να τον κλείνεις εντελώς. Οι σύγχρονοι υπολογιστές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μην απενεργοποιούνται εντελώς.

Ωστόσο καλό είναι να αφήνεις στο μηχάνημα χρόνο να ξεκουραστεί και βοηθάς την αξία στον κύκλο φόρτισης της μπαταρίας. Η πλήρης απενεργοποίηση του μηχανήματος σημαίνει ότι όλα απενεργοποιούνται και τα εσωτερικά εξαρτήματα δεν λειτουργούν πλέον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλό θα ήταν όταν πηγαίνεις για ύπνο να κλείνεις τον υπολογιστή σου εντελώς και να του δίνεις το χρόνο που χρειάζεται για να… ανασυγκροτηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.