Κοπέλα έπαθε αλλεργική αντίδραση από ψεύτικες βλεφαρίδες – Παραμορφώθηκε απο το πρήξιμο (βίντεο)

Κοπέλα έπαθε αλλεργική αντίδραση από ψεύτικες βλεφαρίδες – Παραμορφώθηκε απο το πρήξιμο (βίντεο)

Η Σίσελι, μια νεαρή γυναίκα από τον Καναδά, έγινε viral στα social media, έπειτα από το πάθημά της να δει τα μάτια της να πρήζονται σε τρομαχτικό βαθμό όταν έβαλε ψεύτικες βλεφαρίδες.

Το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok ξεκινά με την κοπέλα να είναι χαρούμενη με τις καινούριες της βλεφαρίδες, αλλά συνεχίζεται με την γυναίκα να είναι με πρησμένα μάτια.

«Μόλις έμαθα ότι έχω και μια καινούρια αλλεργία» σχολιάζει η Σίσελι στο βίντεο.

Τα μάτια της άρχισαν να φουσκώνουν περίπου 10 ώρες αφού έβαλε τις βλεφαρίδες στο κέντρο ομορφιάς. Χιλιάδες χρήστες αντέδρασαν στην ανάρτηση της νεαρής γυναίκας στο TikTok και πάρα πολλοί σχολίασαν ότι είχαν ανάλογες άσχημες εμπειρίες.

Άλλες πάλι παραδέχτηκαν ότι ενώ είχαν προγραμματίσει να βάλουν κι αυτές βλεφαρίδες για τις γιορτές των Χριστουγέννων, έπειτα από το πάθημα της Σίσελι, πήραν την απόφαση να ακυρώσουν τα ραντεβού τους στα κέντρα αισθητικής.

«Ακριβώς το ίδιο πράγμα συνέβη και σε μένα, αφού είχα ψεύτικες βλεφαρίδες για 3 χρόνια» σχολίασε μια γυναίκα, «Τα εξτένσιον είναι απαίσια» τόνισε μια άλλη.
«Το ίδιο συνέβη και σε μένα. Πήγα στον οικογενειακό γιατρό 3 μέρες αργότερα. Ίσως να έπρεπε να είχα πάει στα επείγοντας του νοσοκομείου» ανέφερε μια άλλη γυναίκα.

«Σταμάτα! Μήπως είναι κάποιο σημάδι; Έχω το πρώτο μου ραντεβού για ψεύτικες βλεφαρίδες. Τώρα φοβάμαι ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο» σχολίασε μια άλλη κοπέλα.
«Μα δεν σου έκαναν το αλλεργικό τεστ πριν σου βάλλουν την κόλλα στα μάτια;» ρώτησε μια άλλη γυναίκα. «Το ίδιο έπαθε κι εγώ κορίτσι μου, αλλά ευτυχώς μόνο ένα μικρό πρηξιματάκι. Ελπίζω να γίνεις γρήγορα καλά», της ευχήθηκε μια άλλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.