ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τέσσερα εύκολα DIYs με λάδι καρύδας

Τέσσερα εύκολα DIYs με λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας είναι ο απόλυτος σύμμαχος ομορφιάς μας και με αυτά τα τέσσερα DIYs θα νιώθετε πιο φρέσκοι και λαμπεροί και πανέτοιμοι για αυτό καλοκαίρι…

Πολυχρηστικότητα, φυσικά συστατικά, ενυδάτωση, τέλεια επιδερμίδα, μαλλιά και χείλη: το αγαπημένο μας, λάδι καρύδας αποτελεί και φέτος τη Νο1 επιλογή για το νεσεσέρ των διακοπών.
Εάν ακόμη δεν έχετε ανακαλύψει τις πολύτιμες beauty-ιδιότητες του, αυτή τη χρονιά ήρθε η ώρα να το κάνετε. Ακολουθείστε τα 4 beauty DIYs μας και επενδύστε στο πολύτιμο έλαιο της φύσης:

-Homemade λάδι μασάζ για χαλάρωση και ενυδάτωση:
Το βασικότερο που πρέπει να γνωρίζετε για το λάδι καρύδας, είναι ότι η αρχική του υφή είναι στερεή, σαν butter. Αφήνοντας το για λίγα λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου, γίνεται ελαιώδης η υφή του.
Αφού λοιπόν πάρει αυτή την υφή, αναμείξτε το με μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας. Απλώστε το σε όλο το σώμα και χαλαρώστε κάνοντας απαλές μαλάξεις στα σημεία που χτυπάει το στρες.

-Lip Balm:
Δεν θα χρειαστείτε πολλά για να χρησιμοποιήσετε το coconut oil ως θεραπεία χειλιών! Με μικρή ποσότητα από την butter υφή του ελαίου στα χείλη, θα τους χαρίσετε απίστευτη ενυδάτωση και θα βελτιώσετε τη υφή τους.

-Απολέπιση στο μπάνιο:
Αποκτήστε λαμπερή, ενυδατωμένη και μεταξένια επιδερμίδα αναμειγνύοντας μισή κούπα έλαιου καρύδας με χοντρό αλάτι. Έπειτα χρησιμοποιήστε το μείγμα σε όλο το σώμα, με κινήσεις μασάζ και απολαύστε το ζεστό σας μπάνιο.

-Για μαλλιά χωρίς ψαλίδα:
Εφαρμόστε λάδι καρύδας σε όλο το μήκος των μαλλιών, από τη ρίζα έως τις άκρες. Αφήστε το προϊόν να δράσει για περίπου 5 λεπτά και ξεβγάλετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

**Σημαντικό: Μεγάλη προσοχή, όταν ξεβγάζετε οποιοδήποτε έλαιο από τα μαλλιά, πρώτα χρησιμοποιείτε σαμπουάν και μετά νερό, καθώς εάν πέσει πρώτα το νερό θα «κλειδώσει» η λιπαρότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.