ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Οι συνήθειες που πρέπει να αλλάξεις στο make up όσο μεγαλώνεις – Τι πρέπει να κάνεις

Μικρά tips που θα σε βοηθήσουν

Οι συνήθειες που πρέπει να αλλάξεις στο make up όσο μεγαλώνεις – Τι πρέπει να κάνεις

Η ρουτίνα του μακιγιάζ σου μπορεί να σε έχει βολέψει. Ωστόσο, κάποιες φορές πρέπει να την αλλάξεις όσο άλλαζουν και οι καθημερινές ανάγκες, ή αυτές της επιδερμίδας σου.

Καθώς μεγαλώνουμε, ειδικότερα μετά τα 30, το κολλαγόνο μειώνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχει τόση ελαστικότητα η επιδερμίδα και να εμφανίζονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Έτσι, μια ρουτίνα ομορφιάς, πρέπει να αλλάζει ανάλογα και με αυτά τα δεδομένα και τις ανάγκες.

Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και εννοείται μπορείς να βάφεσαι όπως σου αρέσει. Ωστόσο, καλό είναι να δεις και κάποια tips ειδικών, αν θέλεις, για να φαίνεται ακόμα καλύτερο το βάψιμό σου.

TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΧΝΕΙ ΠΙΟ “ΦΡΈΣΚΙΑ” Η ΕΠΙΔΕΡΜΊΔΑ:

Είναι σημαντικό να επενδύσεις στο primer

Καθώς το δέρμα αρχίζει να ωριμάζει, αρχίζει να χάνει κολλαγόνο, όπως αναφέραμε. Επομένως, οι λεπτές γραμμές εμφανίζονται και οι πόροι του προσώπου φαίνονται μεγαλύτεροι. Έτσι, το μακιγιάζ, μπορεί να αρχίσει να “μαζεύεται” στους πόρους και τις ρυτίδες, προκαλώντας ζάρες. Ένα ενυδατικό primer, όμως, θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα “φιλμ” στο πρόσωπό σου και να φαίνεται πιο λείο.

Επίλεξε ένα πιο ενυδατικό foundation

Ένα foundation, αν είναι ματ, κάνει τις γραμμές να φαίνονται πιο έντονα. Αν δεν θέλεις αυτό το αποτέλεσμα, καλύτερα να επιλέξεις πιο λεπτόρρευστες υφές και να μην βάζεις πολλές στρώσεις. Έτσι, θα φαίνεται πιο φρέσκια η επιδερμίδα και ενυδατωμένη.

Πρόσεξε με το concealer

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το makeup, το ίδιο ισχύει και για το concealer. Ενδεχομένως όσο μεγαλώνεις να τονίζονται οι μαύροι κύκλοι, οι σακούλες και οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Έτσι, με το βαρύ concealer και μια λάθος απόχρωση, τονίζονται περισσότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.