ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτές είναι οι τρεις περίεργες στάσεις στο σεξ που ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις

Για να πάρουν «φωτιά» τα σεντόνια σου

Αυτές είναι οι τρεις περίεργες στάσεις στο σεξ που ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις

Οι στάσεις στο σεξ, όπως όλοι γνωρίζουμε δεν υπάρχουν μόνο μέσα στο Kama Sutra, αλλά και στη φαντασία μας.

Μάλιστα, τις χωρίζουμε σε απλές και κλασικές, όπως το ιεραποστολικό, σε αυτές που έχουν ένα μικρό twist, όπως η μπαλαρίνα, αλλά και σε εκείνες που είναι πιο πολύπλοκες.

Συνήθως αποφεύγουμε την τελευταία κατηγορία, γιατί δεν έχουμε τον χρόνο ή τη διάθεση για ακροβατικά, αλλά ίσως έτσι χάνεις μεγάλες στιγμές απόλαυσης. Και εσύ και ο παρτενέρ σου.

Ας πάμε να εξερευνήσουμε 3 περίεργες στάσεις:

YMCA

Με αφορμή το ομώνυμο τραγούδι, αντί να φτιάξεις τα αρχικά με τα χέρια σου, όπως συμβαίνει στη γνωστή χορογραφία, το κάνετε με τα σώματά σας. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για τη στάση 69, αλλά ο ένας κάνει κατακόρυφο. Λογικά ο κλήρος θα πέσει σε εσένα.

Ο ένας κάθεται στο κρεβάτι πάνω σε ένα μαξιλάρι, για περισσότερη άνεση, και ο άλλος κάνει κατακόρυφο από πάνω, με τον παρτενέρ να του κρατά τα πόδια. Είναι δύσκολη στάση, αλλά μιλάμε για πιο έντονους οργασμούς επειδή αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος.

Η χρυσή γέφυρα

Πήρε το όνομά της από το Golden Gate και είναι αυτό που φαντάζεσαι. Ο παρτενέρ ξαπλώνει ανάσκελα και εσύ από πάνω, κάνεις γέφυρα, έτσι ώστε να κάνει ο ένας στον άλλο στοματικό σεξ.

Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξαπλώνετε και οι δύο μπρούμυτα κοιτάζοντας σε αντίθετες κατευθύνσεις αλλά να ενώνονται οι λεκάνες σας. Ο σύντροφός σου πρέπει να βρίσκεται λίγο πιο ψηλά έτσι ώστε να επιτευχθεί η διείσδυση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.