ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Crème Brûlée»: Η στάση που είναι ιδανική για… πρωινή σεξουαλική επαφή (φώτο)

Ενισχύει τις πρωινές αγκαλιές, τα αγγίγματα και κατ’ επέκταση τον οργασμό

«Crème Brûlée»: Η στάση που είναι ιδανική για… πρωινή σεξουαλική επαφή (φώτο)

Το πρωινό σεξ, όλοι μας γνωρίζουμε πως έχει τα δικά του «χαρίσματα» και μάλιστα, μπορεί να γίνει ιδανικό με την στάση… «Crème Brûlée».

Πρόκειται για μια στάση που ενισχύει τις πρωινές αγκαλιές, τα αγγίγματα, την σεξουαλική πράξη και κατ’ επέκταση τον οργασμό.

Μεταξύ άλλων, η συγκεκριμένη στάση επιτυγχάνει την βαθιά διείσδυση, χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείτε, αλλά παραμένοντας ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.

Και οι δύο βρίσκεστε στο πλάι, με την σύντροφο να έχει πλάτη γυρισμένη και ανοιχτά πόδια στα πλάγια.

Εκείνη λυγίζει ελαφρώς μόνο το πάνω μέρος, και τότε ένα πόδι κρατιέται από τον σύντροφο της, ο οποίος ακουμπά το δικό του πόδι πάνω στον μηρό της. Στην συνέχεια διεισδύει έχοντας πολύ καλό έλεγχο της έντασης, και του ρυθμού.

Μάλιστα, αν θέλετε να πάτε την συγκεκριμένη στάση ακόμη… παρακάτω, μπορεί η γυναίκα είτε να αγγίζει την κλειτορίδα της κατά τη διάρκεια της πράξης, είτε να το κάνει αυτό ο σύντροφος της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο έξτρα ερεθισμός θα φέρει τον οργασμό και την κορύφωση ακόμη πιο κοντά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.